Венета Райкова има нов любовник, похвали се самата тя в

...
Венета Райкова има нов любовник, похвали се самата тя в
Коментари Харесай

Нов любовник глези Венета Райкова

Венета Райкова има нов ухажор, похвали се самата тя в обществената мрежа. Писателката и водеща изкара парещ уикенд на морето в компанията на настоящото си гадже. Тя сподели дребна част от него на фотография, само че по този начин и не разкри самоличността му. На фрагментите се виждат единствено ръцете и скъпият му часовник. 

" Имайте храброст да избягате от всичко, което ви прави нещастни! ", написа русокоската като обръщение към феновете си. Тя от много време следва тъкмо този принцип и признава, че се усеща задоволена. Водещата е на 48 години, само че не е изоставила интимния си живот и постоянно си намира мъже за секс. Казва, че ги избира по-млади от нея и добре поставени. Райкова до неотдавна не си търсеше сериозна връзка, само че пък около новия любовник може и да е размислила.

Аторката не бестселъри е споделяла, че вече не има вяра в любовта, тъй като след избрана възраст хората не са толкоз лековерни и стават по-прагматични, а не сантиментални. Затова разчитала на младите й обожатели да я забавляват и да повдигат духа й. " За блясъка в очите ми и щастливото лъчение допринасят  позитивните страсти и вътрешния мир, който реализирах, качествената храна, сън, и несъмнено - отличен секс без взаимни отстъпки с красиви вдъхновители, от които се зареждам с доста сила ", удовлетворена е известната писателка.

Венета добавя, че към този момент няма кой знае какви проекти за лятото. Тя обича да релаксира край басейна в комплекса, където живее, за наслада на съседите й от мъжки пол. Неотдавна даже имала къса случка със собствен съсед, само че там тръпката бързо угаснала. Както към този момент стана ясно, на хорозонта се е появило ново лъвче, което да топли леглото й. През миналите дни Райкова е била на къса морска отмора с него, само че не издава точната дестинация, с цел да поддържа мистерията към себе си.

Водещата изрично има вяра в свръхестественото. Навремето известният нравствен преподавател Гал Сасон й предсказал посредством карите Таро, че й предстоят тествания в персонален проект и тъкмо това се случило. Малко по-късно водещата се развела с дългогодишния си съпруг Тихомир Георгиев, само че има вяра, че раздялата им е била за положително. С днешна дата те са запазили положителни другарски връзки и се грижат равностойно за 13-годишния им наследник Патрик. Не е известно дали Тишо има нова жена до себе си след разлъката с Венета, тя също мълчи по въпроса, само че е безапелационна, че в този момент е доста по-щастлива и свободна. " Битовизмите убиха брака ни. Никога не сме си изневерявали, към момента доста се почитаме, а и детето ни ще ни свързва вечно ", коментирала е писателката.

Тя не крие, че мощно има вяра в свръхестественото. В най-важните моменти от живота си русокоската е получавала знаци от ориста, които се изразявали в оракулски сънища. Когато почнала да се знимава с писане, имало интервал, в който всеки ден виждала към себе си бели пера. " В продължение на месец към мен падаха перца. Знам, че тогава ангелите бяха с мен! ", разказвала е Райкова, която постоянно е била с позитивна конфигурация към протичащите се към нея събития.

Венета е уверена още в силата на карите Таро и в прераждането. Тя два пъти се е подлагала на регресия при  Гал Сасон. Te са близки от години и русокоската постоянно се е допитвала до него по разнообразни въпроси. По време на втория сеанс тя схванала кoй e убиeцът ѝ oт прeдишен живoт. Водещата била под внушаемост и видялa, че събитиятa oкoлo нacилcтвeнaтa ѝ cмърт ca ce cлучили прeди някoлкo вeкa във Франция. " Oтврaтитeлeн пaрaдoкc – чoвeк, към кoгoтo cи изпитвала мощни чувcтвa в тoзи живoт, ме e удушил в прeдишeн! В гoлeми рaзмиcли cъм, oткaктo cвърши рeгрecиятa! Нe мe пуcкaт eмoциитe oщe! ", изповядвала се е Райкова. Въпросният мъж бил една от огромните й любови в предишното, само че нещата сред тях по този начин и не се получили.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР