Венета Райкова гадае бъдещето чрез собствени карти, които скоро ще

...
Венета Райкова гадае бъдещето чрез собствени карти, които скоро ще
Коментари Харесай

Венета Райкова била между двата свята

Венета Райкова гадае бъдещето посредством лични карти, които скоро ще се оферират на пазара. По думите й трансформацията е настъпила през януари, когато претърпя тежка интервенция на коляното, поради която месеци наред пристъпваше с проходилка. Дългогодишното лице на „ Горещо “ има пояснение за всеки знак.

„ От 2016 година, от първата ми книга, до през днешния ден ви приготвям за него, всички, които ходите на астролог, таро, хюман дизайн, ще го поискате, тъй като посредством него ще получавате отговорите, които търсите всеки ден. От 23 януари, от интервенцията ми, аз съм сред два свята - горе и долу. Бях на доста тъмни места в подсъзнанието ми, правех си по два пъти в седмицата регресия, звукотерапия, иглотерапия, с цел да уравновесявам силата в тялото си и да отворя блокажите.

Година и половина не можех да вървя добре. Скъсан заден рог на менискус - чистих кармата си с болките и сълзите. После имах сполучлива интервенция на 23 януари, само че коляното блокира и остана сгънато. 6 месеца, една торба пари дадох при най-хубавите рехабилитатори и за всички вероятни инжекции, само че без резултат! Сега съм на финалната права да отворя напълно коляното с помощта на регресия, в която се видях в минал живот като парцалив мъж, който беше пребит от други такива мъже, счупиха ми коляното и видях по какъв начин си повличам същия крайник.

Преживеният смут от минал живот се е трансферирал в съзнанието ми по време на интервенцията и същото коляно блокира. Затова ви споделям, че от 23 януари аз съм сред два свята - горе и долу, и бях на доста мрачни места. Но оттова ви донесох новото от мен и знам, че всички ще го желаете! Новото нещо ще излезе в доста малко бройки за мащаба на моите нормални продажби, то е скъпо за направа, по тази причина го пускаме в бутиков тираж. Няма да стигне за всички, по тази причина занапред изяснявам, с цел да няма след това ядосани “, споделя в обществените мрежи Райкова.

Така наречените „ Карти на ориста ” ще костват 40 лв. и от идната седмица ще се продават единствено посредством интернет уеб страницата на издателство „ Претиж буукс ”, което към този момент издава книгите на Венета.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР