Венета Райкова е платила до стотинка обезщетението в размер на

...
Венета Райкова е платила до стотинка обезщетението в размер на
Коментари Харесай

Венета платила до стотинка 30-те хиляди обезщетение на Юксел!

Венета Райкова е платила до стотинка компенсацията в размер на 30 000 лева, което съдът постанови в интерес на Юксел Кадриев. Водещият заведе дело против русата си колежка поради нейно изявление с някогашната му брачна половинка.


След финалното решение на съда се оказа, че Венета би трябвало да изплати желае му в размер на 30 хиляди. От неин пост в обществената мрежа излиза наяве, че водещата се е издължила на Юксел по надлежния ред. Тя дори разгласява фотография от премиерата на книгата си "Вендета ", а измежду почитателите на писателския й гений се оказа не какъв да е, а адвокатката на Юки - Милена.



"12.10.2017г. - черно на бяло - "с доста любов и 30 хиляди лв. "!! Хубаво посвещение ми се получи!! Винаги си заплащам сметката!! Дори, когато не е моя!! Няма човек, който да каже, че му дължа и една стотинка през днешния ден!! А когато подписвам книгите си, в никакъв случай не знам коя адвокатка ще се окаже почитател на творчеството ми ".

Това написа Венета в профила си в обществените мрежи в деня на премиерата на "Вендета ", а от фотосите излиза наяве, че книгата е подарък за Милена, с която очевидно са се срещнали по време на правосъдната сага.

Венета разгласява и фотография с Милена и брачна половинка й, които бяха част от гостите на представянето на "Вендета ".

Източник: Woman.bg



фотография: Facebook профил на Венета Райкова
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР