Венета Харизанова, която се прочу преди десетилетие с дибидюс голите

...
Венета Харизанова, която се прочу преди десетилетие с дибидюс голите
Коментари Харесай

Лекари няколко пъти погребвали красивата пиарка на Слави с грешна диагноза

 Венета Харизанова, която се прочу преди десетилетие с дибидюс голите фотоси в Плейбой, e пиар и координатор на онлайн връзката на партията на Слави " ИТН “. Според слуховете 184 сантиметровата някогашна миска била в топли връзки със своя началник, само че истината си остава загадка сред двамата, написа " Уикенд ".

Красавицата поддържа висок стандарт на живот и постоянно може да бъде видяна по софийските улици със безценен джип Porsche. Харизанова е носителка на няколко трофеи за хубост. Отстрани животът на Мисис България 2011, която е обиколила съвсем всички страни по света, наподобява много блестящ и бляскав.

Истината е че преди няколко години светът на Венета се преобърнал след няколко инциденти. 

Преди няколко години Венета Харизанова едвам оживяла след случай във фитнес зала. Докато упражнявала с 35 кг тежести, въжета им се скъсали и се стоварили върху главата й. По някакво знамение се отървала единствено с оток и синини.

Родни  и непознати лекари тъкмо пет пъти поставяли диагноза рак на Венета Харизанова. И я пращали в профилирана клиника с пожеланието: " Дано оживееш! “

Първият припадък хубавицата получила в Дубай, описа самата тя в телевизионно изявление. Била там да снима реклама за авангарден биокрем, направен от принцеса, която живеела в Лос Анджелис. Снимките минали безпрепятствено. Към края на престоя си в арабската страна моделката хапнала морски блага в известно заведение, само че сутринта открила, че е подута и диша мъчно.

" Едва се добрах до летището. Майка ми е доктор, помолих я да ме чака в София с урбазон, само че не ми мина. Хукнахме по лекари, изпих какви ли не противоалергични медикаменти, сложиха ме на цялостна диета, ядох единствено ориз два месеца, само че по този начин и не се разбра какво ми има “, спомня си Харизанова.

Накрая се наложило да отиде при здравно величие в известна болница във Виена. Там лекарят с голямо страдание й съобщил, че е болна от  левкоцитна левкимия. А с такава диагноза може да живее единствено още няколко месеца.

" Направо се панирах. Исках да рева – не можех, желаех да крещя – тон не излизаше от устата ми “, споделя Венета за първите минути след слагането на диагнозата. " Единственото, което ми пристигна на разум беше да се прибера в България. Беше навръх Великден, хората честваха, а аз скрито броях дните, които ми остават. Не споделих нищо на нашите “.

Алергията обаче продължи и откакто не умрях в избраните ми месеци и лекарят от Виена призна, че е сбъркал и ми върна парите, още веднъж отидох при наши експерти да запитвам какво да върша. Те ми сложиха същата диагноза и даже казали на майка ми два дни преди Коледа да ме вкарва в Онкото, до момента в който не е станало късно, тъй като работата е сериозна. Мама колабирала.

Накрая ми писна! Попитах следващия доктор по какъв начин една онкоболна е бягала пет километра тази заран без да се задъха. И какъв брой пъти считат да ме погребват, тъй като към този момент не устоявам на диагнозите им, сподели горчиво Венета.

По-късно нейна другарка я завела при хомеопат и той я излекувал с дражета от три лв. кутийката. А тя пък се зарекла да заобикаля лекарските кабинети, с цел да не я пратят на оня свят за шести път.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР