Венера в съвпад с Плутон е точно на 11 декември,

...
Венера в съвпад с Плутон е точно на 11 декември,
Коментари Харесай

Венера в съвпад с Плутон – емоционално преливане

Венера в съвпад с Плутон е навръх 11 декември, само че в дните преди и след тази дата ще имаме опция, с цел да се възползваме оптимално от тази сила. Венера в съвпад с Плутон дава отлична опция да се концентрирайте върху проблемите на връзката си.

Вашите срещи с други хора, без значение дали са инцидентни или не, ще имат повече благосъстояние и дълбочина, в сравнение с нормално. Транзитите Венера-Плутон благоприятстват половото взаимоотношение, само че внимавайте да не манипулирате другите или да не бъдете манипулирани самите вие. Обръщането на огромно внимание на потребностите на другите, изключително посредством деликатно слушане, ще бъде доста потребно. Тъй като тези две планети сега се намират във фисирания знак Козирог, е елементарно да загубим от взор нишката или да отхвърлим гледната точка на различен човек, тъй като сме фокусирани върху нашите цели или проблеми.

Всяка връзка, която е почнала по време на тези преноси, има качеството на предназначение. Може да срещнете някоя нова обич и да стане "фатално ", привличане. Ако сте мъж, може да срещнете съдбовната жена. Тази връзка ще бъде белязана от прочувствено преливане, което е мъчно да се управлява.

Транзитите на Венера към Плутон доста ускоряват възприятията. Засилва се склонността към изпитване на натрапчиви страсти, пристрастеност, виновност или ревнивост, без значение дали вие ги изпитвате или различен човек към вас.

Всички аспекти на взаимоотношенията се усилват по интензитет, както положителни, по този начин и неприятни. Стабилната, любяща връзка става още по-силна и можете да очаквате интензивно приятни прекарвания. Но връзка, която е била на ръба, може елементарно да се обърне към разпад. Липсата на почитание към персоналните граници на колегата е заплаха при този пренос. Интимността, дълбоките и смислени диалози и горещият секс са желани в този миг.

В избрани случаи може да има кулминационна точка на кармичния продан. Възможно е, заради насъбраното напрежение, борбата да е неизбежна. Може да се наложи да преминете през доста трансформиращ и даже унищожителен интервал във вашите взаимоотношения, изключително в случай че преносът Венера-Плутон съответствува с други по-силни преноси в персоналната ви натална карта. Следете натрапчивите си усеща, контролирайте желанията си, отрицателните си реакции и изследвайте личните си мотивации.

Трябва да избягвате манипулативни игри, както и натрапчиви страсти. Ако сте задоволително съзнателни, можете да трансформирате връзките си по доста позитивен метод.

В „ Изкуството да обичаш “ на Ерих Фром, там той написа: „ Любовта не е нещо естествено. По-скоро изисква дисциплинираност, централизация, самообладание, религия и превъзмогване на нарцисизма. Това не е чувство, това е процедура. " Във Венера в съвпад с Плутон можем да използван тази дисциплинираност и централизация.

Ако имате натални планети или точки сред 21 и 27 градуса в Козирог, ще почувствате най-силно въздействието от съответствува на Венера с Плутон. Ако имате планети или точки сред 21 и 27 градуса в другите съществени знаци (Овен, Рак или Везни), Венера в съвпад с Плутон ще основат квадрат или съпротива във вашата карта и е евентуално да почувствате този пренос като стресиращ и под напрежение. От друга страна, тези, които имат планети сред 21 и 27 градуса в другите земни знаци (Телец или Дева), ще изживеете по-лесно този съвпад, защото преносът ще образува аспект тригон в наталната ви карта. Също по този начин зависи в кой дом се случва този съвпад, което ще ви подскаже коя област от живота ви е евентуално да бъде най-засегната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР