Венера в Дева започва на 21 юли 2021 г. и

...
Венера в Дева започва на 21 юли 2021 г. и
Коментари Харесай

Любовният живот на тези три зодии се променя след месец юли

Венера в Дева стартира на 21 юли 2021 година и е отлично време за обич към три зодии.

Всяка година Венера влиза във всеки знак, прекарва известно време там и по-късно продължава напред, оставяйки своите благословии под формата на любовни връзки и сантиментални завършения.

Зодиите, чиито връзки се усъвършенстват по време на Венера в Дева от 21 юли 2021 година са:

Телец 

През това време може да се почувствате обзети от въодушевление, при което осъзнавате, че имате потребност от деяние, смяна. Докато тъмните мисли могат да влязат в съзнанието ви, всичко това се трансформира в гориво за идващия ви ход, който в тази ситуация е обвързван с изчистването на всички проблеми, които съществуват в актуалната ви връзка. Много желаете да останете с вашия човек; няма доказателства, които да допускат, че би трябвало да прекратите връзката, само че знаейки, че би трябвало да работите върху това, което се е влошило. Ако вярвате в колегата си, а те във вас, използвайте тази основа на любовта, върху която да надграждате. Не позволявайте на нещата да влязат в хаос. Възползвайте се от тази сила на Дева и я използвайте рационално, като поправите любовния си живот посредством отворена и почтена връзка, в среда на обич и сигурност.

Дева 

Не е изненадващо, че вие, Дева, реагирате доста добре на пренос като Венера в Дева и това съответно събитие ще уточни вашия любовен живот съгласно вашите упования. Това, което желаете, е истина; желаете го от вашия обичан и желаете да можете да го говорите, както сметнете за добре. Вече не виждате смисъл да задържате или скривате нещата; в случай че вашият сътрудник е бил спокоен, вие ще изтръгнете думите от тях - тъй като не можете да устоите, когато сътрудникът ви не комуникира. Романтичните ви връзки ще процъфтяват през този сезон и всичко това, тъй като доста съществено го желаете. 

Козирог 

Ти, Козирог, не си толкоз друг от нашия другар Дева и когато става въпрос да бъдеш взискателен и да изискваш съвършенство в любовта. Това, което търсите, е... просто най-хубавото. Тъй като сте подготвени да вложите време и старания за надграждане на личния си сантиментален живот, нямате нищо срещу, в случай че би трябвало да вложите няколко дни в адска самоанализ; вие също нямате нищо срещу, в случай че и вашият сътрудник би трябвало да премине през някои промени. Във вашия свят са нужни прочувствени промени и в случай че желаете да накарате нещата да работят вие имате това под собствен надзор. Дева води ръката ви, а Венера е там, подкрепяйки мозъка ви - и вашите стремежи. 

Източник:

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР