Венера управлява зодиакалния знак - Телец, така сега тя се

...
Венера управлява зодиакалния знак - Телец, така сега тя се
Коментари Харесай

Венера влезе в знака Телец на 31 март и ще остане там до 24 април

Венера ръководи зодиакалния знак - Телец, по този начин в този момент тя се намира вкъщи си.

Венера познаваме с нейната топлина, обич, деликатност, естетика, хубост. През този интервал ще се стараем да бъдем положителни сътрудници, съпрузи и любовници. Но може и да се държим на моменти собственически с индивида до нас, ще го желаеме единствено за себе си. Изключително мощно ще бъдем привързани към обичаните хора, ще им демонстрираме своята обич и усеща. Но в това време рядко ще даваме независимост на колегата си и доста мъчно ще се съгласяваме с неговите хрумвания, мисли и дейности.

През този интервал е добре да се постараем да вършим взаимни взаимни отстъпки, не би трябвало да се мъчим да постановяваме своето мнение, тъй като това може да бъде пагубно за връзката.

Ще се стараем да бъдем към обичания човек лоялни, предани и правилни.

Един превъзходен интервал, през който ще бъдем щастливи, тъй като ще получаваме и ще демонстрираме своите същински усеща. Ще търсим романтиката. Може да изненадаме или да бъдем сюрпризирани от обичания с сантиментална вечеря на свещи.

Ще си разрешаваме дребни удоволствия, вкусна храна, хубави дрешки, и всевъзможни други глезотийки. Само да не забравяме, че в този интервал може да качим някое друго килце от сладките неща, към които ще бъдем привлечени.

Определено ще търсим и ще желаеме да виждаме в колегата си хубостта му във всички измерения. Огромно предпочитание да бъдем привлекателни и красиви. Не на последно място: ще се борим да имаме огромна материална сигурност и непоклатимост, тъй като тя ще ни даде опция да притежаваме красиви неща.
Парите в този цикъл ще са ни доста нужни и ще се борим за тях. Защото е пристигнал моментът да удовлетворим личните си прищявки. Все отново, не би трябвало да прекаляваме, а да бъдем умерени в желанията си. Иначе може да прекалим с разсипничество, а по-късно да съжаляваме.

Дошло е времето да работим, без да поставяме доста старания. Ще гледаме да минем по-леко и да вършим всяка работа, стига да е лека, приятна и да ни доставя наслаждение.

В този интервал ще имаме предпочитание да обърнем нужното внимание най-много на нашата половинка и на любовните ни връзки.

Най-силните ни характерности в този момент ще бъдат страст, пристрастеност, обаяние, обич и чувствителност. Устремени ще сме към плътските наслаждения и физическата непосредственост. Засилено либидо, потребност от милувки и секс.

Трябва да се постараем да бъдем благи, любвеобилни и полово дружелюбни. Това ще е девизът на Венера в Телец!

Ще чакаме от индивида до нас грижа, внимание, деликатност, угриженост, дарове и обич. И точно те ще бъдат критерии и доказателства за увереността ни в възприятията на колегата.

Това е моментът да увеличим своите приходи. Търсете спомагателни благоприятни условия, тъй като извоюваните средства ще съхраним и ще ни дадат сигурност в бъдещето.

Обличайте се красиво и избирайте облеклата, които в никакъв случай не излизат от мода. Може да не е най-новото, само че наложително да е качествено.

Този интервал е доста удобен за всички хора, които се занимават с изкуство, тъй като Венера ще ги предизвиква по някакъв метод и ще им оказва помощ да творят. На моменти този интервал този път може да ни накара да бъде малко по-мързеливи от елементарното, и по някакъв метод да бъдем склонни към някакви безразсъдни дейности, като харчене за безполезни неща, които ще вършим връзка с нашите стремежи и удоволствия през този интервал.
По някакъв метод планетата Венера в Телец ще е удобен за хората, които са родени под знака на Телеца, знака на Девата и за знака на Козирога.
Желая Ви един прелестен интервал на Венера в Телец, който да ви донесе доста естетика, доста обилие, успокоение, уют, доста комфорт и доста обич!
Обичайте се и се наслаждавайте на всичко, което ви дава живота!
Благодарете му!

Ивелина Рускова, астролог
[email protected], 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР