Венера ще остане в знака Лъв до 22 юли. Този

...
Венера ще остане в знака Лъв до 22 юли. Този
Коментари Харесай

Венера в Лъв: Как ще се отрази това на връзките ни?

Венера ще остане в знака Лъв до 22 юли. Този преход ще окаже извънредно отрицателен резултат върху връзките и настроението ни.
Астролозите дават значими препоръки по отношение на това по какъв начин да преодолеем трудностите, които тази планета ще сложи пред нас.
Целият този интервал ще бъде изпълнен с компликации. Любовта на някои двойки ще би трябвало да преодолее съществено тестване.

Какви проблеми ни чакат в любовната сфера?

Първо, ентусиазмът и мотивацията ще изчезнат. Самотните ще не помнят за устрема си да открият сродната душа. Те ще жадуват за усамотение, ще имат предпочитание да избягат от действителността. Възможно е това да докара до спад в самочувствието им.

Вторият проблем е появяването на странични трудности. Дори сантименталните изненади може да завършат с нещо неприятно. Не е изключено някои хора да се влюбят в човек, с който връзките им просто са невъзможни.

През този интервал се чака спад на енергийно равнище и мнозина ще имат предпочитание само за отмора.

Влиянието на Венера ще се окаже извънредно неприятно за Лъва, който ще изпита усложнения в връзката. Представителите на знака ще се сблъскат с повече компликации и недоразумения. Вместо да търсят компромис, доста хора ще стартират да изключват проблемите, отричайки нуждата от тяхното решение. Това неизбежно ще докара до проблеми във всяка връзка.

Каква е добре да създадем, с цел да избегнем проблемите в любовта?

Не бързайте с решенията . Опознайте по-добре индивида до вас или вникнете в казуса. Анализирайте настоящата обстановка и се пробвайте да разберете какво тъкмо ви отдалечава от колегата. Опитайте се да говорите с него без обвинявания и възмущение.

Не флиртувайте, тъй като сътрудникът ви може да научи и ви накара да се разкайвате за стореното . В случая ще бъде доста мъчно да възстановите изгубеното доверие.

Не забравяйте да кажете няколко хубави думи на обичания човек. Това е доста значимо, защото намаляването на силата на Венера може да докара до неустановеност и сътрудникът ви да стартира да се съмнява в възприятията ви към него. Не спирайте да го изненадвате, предизвиквайте интереса му, правете похвали от сърце.

Ако обичаният ви помоли за помощ, това значи, че той просто не може да се оправи с зародилия проблем. Подайте ръка, отделете време и сила, с цел да извършите по-добър нечий живот.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР