Венера преминава в знак Лъв до 2 октомври Луната се

...
Венера преминава в знак Лъв до 2 октомври Луната се
Коментари Харесай

Подходящо време за избавяне от всичко старо и излишно

Венера минава в символ Лъв до 2 октомври

Луната се движи на луфт от 07:46ч до 11:45ч. Да не се стартира нищо значимо.

Луната е в символ Овен до 11:45ч и по-късно минава в земния знак Телец.

По време на такова лунно въздействие нашето самообладание удивително нараства. Увеличава се силата на волята ни. На напред във времето излизат материалните ползи и желания. Луната подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си. Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза. Избягвайте студените питиета, крещенето.

Продължава 19 лунен ден до 22:02ч на 6 септември (от 21:39ч на 5 септември)

Добро време за дейните и дейните хора. Може да се занимавате с всичко, само че е належащо да се съблюдава деликатност, самообладание и доброжелателност. Хубаво е доста добре да обмислите нещата и тогава да действате. Доверявайте се единствено на тествани източници, към които нормално се обръщате или сте уверени в тях. Сега е най-подходящо време за прояви на благотворителност и алтруизъм, за щедрост, за правене на дарове.

Денят е обвързван със справедливостта, честността и въздаянието на предишните грехове. Нужно е да бъдем доста деликатни и внимателни в своите дейности. В този лунен ден сме „ проверявани” за горделивост и злопаметност от Висшите сили.

За предпочитане е по-малко да се поддържа връзка. Сега това носи повече негативи. Бъдете деликатни към отправените оферти, не се поддавайте на провокации и внушения, тъй като това е ден на нашите заблуждения и неточности. Сега всички са най-податливи и възприемчиви на всевъзможни непознати внушения. Не е уместно за нови запознанства, които могат да донесат тежки последици в бъдеще.

Хубаво е да се възпламени свещ, да има огън. Най-удобното време за отърваване от всичко остаряло и ненужно, от почистване на вехтории и ненужни движимости.

Всяка болест проявена през днешния ден, се нуждае от бърза реакция и като предписание медикаментозно лекуване. Тези заболявания не са тежки, само че са продължителни.

Обръщайте внимание на дребните апели за внимание от страна на вашия сътрудник, децата, околните ви хора. Не оставайте равнодушни към тях. По-големите жестове на внимание след това няма да значат доста, в случай че по-дребните преди този момент са останали незабелязани и без отзвук. Крайният резултат е струпване на възмущение и отчуждение. Затова намерете време и подарете усмивка, притискане на ръката, прегръдка, няколко топли думи. Това, през което преминете в този ден, ще е прецизен индикатор на вашите същински връзки и инспекция за здравината на връзката.

Препоръките на всички астрологични школи е в 19-ти лунен ден - никакъв секс! Дори от сексуален масаж е добре да се откажете.

За предпочитане е да не се подстригвате, с цел да избегнете неприятности със здравето.

Следва 20 лунен ден от 22:02ч на 6 септември до 22:27ч на 7 септември

20 безоблачен ден – Добър ден за дейни дейности. Трябва всичко да се довежда до край. Старайте се по-малко да разговаряте. Избягвайте празните диалози. По-малко би трябвало да се спи. Не би трябвало да се унищожава живата природа. Не късайте цветя, растения, не чупете и не режете дървета.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР