Венера преминава в огнения знак Овен от 20 февруари до

...
Венера преминава в огнения знак Овен от 20 февруари до
Коментари Харесай

Венера преминава в огнения знак Овен

Венера минава в огнения знак Овен от 20 февруари до 17 март. Астропсихологията ни учи, че нашият всекидневен живот и нашият метод към света могат да бъдат повлияни от звездите. С наличието си във всеки един знак Венера трансформира метода си към връзките и връзките като цяло. Когато Венера, планетата знак на женското начало, навлезе в мъжки знак като Овен, ние незабавно разбираме, че методът, по който се показва любовта и моделът на връзката се трансформира коренно.

В знака Овен Венера е в неизгодно състояние. Когато директната Венера е в буйния знак Овен, ние сме прочувствено по-отворени и доста привързани и това е време, когато можем да се влюбим стремително бързо. Ние търсим премеждие в любовта и желаеме да поемем водеща роля в връзките си.

Когато Венера минава през Овен, любовният ни жанр става по-оживен и по-директен. Нашата спонтанност, храброст, самонадеяност и директност в метода, по който подхождаме към любовта, ни улесняват да сътворяваме нови връзки, сантиментални или другарски. Поемаме нещата в свои ръце. Начинът, по който показваме любовта си, е доверчив и детски, демонстрираме доверие, нормално действаме импулсивно, и постоянно чакаме най-хубавото.

Можем да се влюбим бясно и ненадейно и да влезем в връзки без нерешителност. Нашата пристрастеност обаче е краткотрайна и угасва толкоз бързо, колкото е почнала. Венера в Овен може да покаже много конкурентен метод към любовта, както и податливост към ревнивост. Марс ръководи Овен и когато Венера е в Овен, това може да провокира известна сантиментална експанзия. Най-приятната част от една връзка е " завоеванието ", което ни подвига адреналина, само че също по този начин можем да се отегчим, в случай че хванем бързо плячката си. Предпочитаме да гледаме напред, а не обратно. В този интервал от време е жизненоважно да усещаме персонална независимост и да запазим своята характерност в връзките си.

Това също е идеалният миг да запалите още веднъж пламък, който е изгубил своята топлота. Внимавайте да не бъдете прекомерно настоятелни, когато става въпрос за обич и пари през това време. Началото на нов разказ нормално напредва доста бързо, само че може да завърши също толкоз бързо.

Можем да бъдем импулсивни към физическата си потребност от допиране и обич по време на този пренос. Бъдете внимателни откъм прочувствени манипулатори, които ще ви угоят единствено с цел да се възползват от вас. В последна сметка съществуването на знак Овен и Венера значи сластно и буйно либидо.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР