Венера прави квадрат с Уран – това е един доста

...
Венера прави квадрат с Уран – това е един доста
Коментари Харесай

Очаквате мир и спокойствие в дома? По-добре недейте, астролозите предупреждават за нещо наистина лошо

Венера прави квадрат с Уран – това е един много обезпокоителен аспект за персоналните взаимоотношения, изключително в случай че го имате в персоналния си хороскоп. Могат да се основат доста безредици в връзките ви, мирът и спокойствието минават на назад във времето, написа астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за bulgaria.utre.bg.

„ Може да се чака непреклонност, прояви на нарцисизъм, предпочитание за независимост непременно (но този възторг няма да продължи дълго). Не е изключено да минат мисли през главата като: „ Защо да съм задължен да понасям повече това?” Ако побързате да зачеркнете някого от живота си, то скоро може да имате проблеми с това и мощно да съжалявате за стореното “, предизвестява астрологът.

„ Уран може да ви изтласка като нищо от комфортния коловоз. Но не се чувствайте като обречени. Не бързайте да се замеряте с взаимни обвинявания. Бъдете по-въздържани “, поучава Ивелина Пенчева.
Според нея, денят е добър за всички съществени каузи, които авансово са добре премислени, ден на креативен инициативи.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества

„ Всичко би трябвало да се прави на ярко, с отворени очи и никаква тъмнотия. Препоръчва се да стартирате креативен каузи, да садите растения, шубраци, дървета, да се радостните и да пеете. Денят е добър за пътешестване. Добре е да се прекара този ден отвън дома. Вземете парна баня, сауна. Може да си пийнете алкохол в този ден, само че не се отпускайте. Не късайте листа и цветя. Неблагоприятно е дори да се подаряват. Ако въпреки всичко желаете да подарите цвете, то дано да е в саксия. Неблагоприятно време за огромни покупки “, предизвестява астрологът.

„ Противопоказни са строгите икономии. Не стойте на едно място, още повече под покрива на дома си. Общувайте колкото може повече, бъдете открити. Не бива да бъдете мрачни в този ден. Не се приветстват в този момент огромните покупки – мебели, недвижима благосъстоятелност. Може единствено дребни покупки, да вземем за пример козметика за дамите. Препоръчва се носенето на по-леки облекла. Цветовете на деня са бяло, жълто, златисто. Да се заобикалят тъмните тонове и изключително кафявото. Камъкът на деня е сердолик – камъкът на безсмъртието “, прибавя Ивелина Пенчева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР