Венера, планетата на любовта и привързаността, навлезе в един от

...
Венера, планетата на любовта и привързаността, навлезе в един от
Коментари Харесай

Венера навлезе в Риби: магия, любов и сбъднати мечти

Венера, планетата на любовта и привързаността, навлезе в един от обичаните си знаци, Риби, на 5 април. В Риби планетата е екзалтирана, което значи, че е Риби е в естетика с венерените трептения и имат капацитета да си взаимодействат на доста високо равнище.Този желан дует ще ни накара да се усещаме по-чувствителни и креативен настроени, а сантименталният ни живот ще получи мощно позитивен галактически подтик.

Ако има подобаващ миг да се потопите в нежната, магична и мечтателна страна на любовта, в този момент е моментът. На всички ще ни бъде по-лесно от нормално да даваме доста във взаимоотношенията си и ще усетим повече притегателна мощ точно към тях.

Под това въздействие ще се научим да виждаме всички цветове на дъгата и ще бъдем по-толерантни. Когато Венера е в Риби, силата на Земята се върти към това да направи атмосферата магична.

Риби е най-съпричастният и съчувствен знак в зодиака. Венера ви оказва помощ да създадете връзки с другите, които надвишават материалната сфера. Думите и физическото допиране към този момент имат по-малко значение - всичко зависи от това по какъв начин се чувствате. Усещането е духовно, надълбоко и малко мистериозно.

Ще поддържаме връзка с другите най-вече посредством усеща и жестове и се свързвате с тях на душевно равнище.

От 22 до 30 април Венера ще бъде доста покрай Юпитер и Нептун в Риби . Тази тройна композиция от планети се чака да донесе едни от най-хубавите дни през цялата година за обич и романтика.
 Девизът на всяка зодия за 2022 година  Девизът на всяка зодия за 2022 година  Девизът на всяка зодия за 2022 година  Девизът на всяка зодия за 2022 година
Но бъдете деликатни, защото Риби е знак, ръководен от Нептун. Да, интуицията ви ще бъде засилена, само че е допустимо да усили неверните неща, или един тип да ви постави розови очила. Това не значи да се затваряте в себе си, само че е добре да внимавате кого допускате в персоналното ви пространство. Следвайте това, което ви споделя сърцето през този месец, само че не подценявайте и разсъдъка си.

Важно е да отбележим, че защото Венера не е единствено планетата на любовта, този пренос ще се прояви и в други направления. Архетипа на Риби е прочут с това, че смъква границите сред "аз " и "те " , тъй че е допустимо да се чувствате по-свързани с близките от нормално. Това може да е минус за по-чувствителните хора, само че за тези от нас, които до избрана степен са оставили свързването на за назад във времето, този галактически ключ ще отвори порти. Обадете се на другар, с който не сте се виждали от дълго време, с цел да се разноските, да пийнете по нещо или просто да си поговорите по телефона. Този пренос е идеалният подтик да се върнете към хората, на които държите най-вече.

Отбележете в календара си 30 април , когато Венера ще бъде тъкмо до щастливия Юпитер под новолунното слънчево затъмнение в Телец. Това затъмнение ще отвори вълшебен портал, който ще роди нови неща, които ще се развиват през идващите шест месеца. Тази дата ще подчертае нещата към нас, които ще ни оказват помощ да се изградим на последващо равнище, и като персони, и като колектив и ще има голям принос към новото начало, което ни чака.

Като цяло Венера в Риби ще ни подари един превъзходен позитивен месец - тъкмо в точния момент, с цел да ни вкара в пролетта.
 Месечният хороскоп за АПРИЛ 2022  Месечният хороскоп за АПРИЛ 2022  Месечният хороскоп за АПРИЛ 2022  Месечният хороскоп за АПРИЛ 2022
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР