Венера, която транзитира в знак Козирог е ретроградна до края

...
Венера, която транзитира в знак Козирог е ретроградна до края
Коментари Харесай

Как ретроградната Венера ще се отрази на всеки зодиакален знак

Венера, която транзитира в символ Козирог е ретроградна до края на януари през новата година. Как ще се отрази на всеки зодиакален знак, какви въпроси ще повдигне, вижте тук.

Овен – Ретроградният курс на Венера визира региона, обвързвана с вашия бизнес и вашите упоритости. Ще би трябвало да преразгледате взаимоотношенията си с началниците и хората на власт и да предефинирате задачите си. Трябва да видите какво тъкмо желаете да постигнете в обществената сфера на живота, което ви предлага задоволство и наслаждение, а не тъй като другите ви го постановат.

Телец – По време на ретроградната Венера ще преоценявате въпроси, свързани с образованието или с чужбина и всичко, обвързвано с вашето духовно развиване. Отношенията ви с учители или хора, които имат ролята на наставник в живота ви по някакъв метод, ще бъдат сложени под микроскопа и вие ще би трябвало да предефинирате своите възгледи и вярвания. Някои от вас може да обмислят да стартират да учат, други ще стартират да мислят за опциите, които ще имат в друга страна. Важно е да откриете това, което ви доставя наслаждение и най-много да откриете кой път е този, който ще ви води към осъществяване на мечтаните цели.

Близнаци - Ретроградната Венера ще ви сложи за решение финансови въпроси и изключително обвързваните със заеми, банки, застрахователни проблеми или финанси, ръководени от вашия сътрудник, да се възползвате да уредите отговорности и просрочени отговорности. Възможно е да се сблъскате с алтернативи по отношение на хода на връзката ви и да се почувствате много комплицирани. Не е изключено да се върне при вас някогашна обич, която да породи още веднъж у вас най-дълбоки усеща. Ако доверието във вашите връзки е изпитано, ще видите дали има постоянни основи, с цел да продължите напред.

Рак - Ретроградната Венера в знака Козирог директно въздейства върху взаимоотношенията ви с другите и ви слага в развой на преоценка дали получавате наслаждение и задоволство, както от любовните връзки, по този начин и от професионалните си съдействия. Това не е моментът да се ангажирате и да започнете нещо ново, само че можете да видите дали съществуващите ви взаимоотношения имат място за усъвършенстване или би трябвало да приключат дефинитивно. Сега може да откриете, че другите имат характерности, които не ви подхождат, а толкоз дълго сте ги пренебрегвали и сте били слепи за тях. Призовани сте да се отървете от държания, които ви нараняват и да стоите надалеч от хора, от които не получавате това, което им давате.

Лъв - С ретроградната Венера ще предефинирате връзките си с вашите сътрудници и подчинени и като цяло ще би трябвало да видите какво не е удовлетворяващо на работното ви място и е нужно да се промени. През това време може да разберете, че всекидневието ви не ви носи наслаждение и би трябвало да приемете напълно друг метод на живот. Трябва да помислите дали не претоварвате графика си със отговорности. Освен това би трябвало да обърнете особено внимание на тялото и здравето си и да видите какво можете да извършите, с цел да се чувствате по-добре и по-здрави.

Дева - Ходът на ретроградната Венера ще ви сложи в развой да преосмислите любовните си връзки и да видите дали в тях се чувствате добре и можете ли да изразите своите стремежи. Има възможност да се върнете към предишното. Ако сте родител преразгледайте връзките с децата си, с цел да видите какво би трябвало да поправите, с цел да подобрите метода, по който се отнасяте с тях и да прекарате по-приятно време. Освен това от вас се желае да помислите дали се занимавате с действия, които ви доставят наслада и наслаждение, или сте ангажирани само по табиет или обвързване към другите. Ретроградната Венера е добра опция да потърсите способи да изразите креативните си заложби, само че и да се възползвате от тях в своя изгода.

Везни - С ретроградната Венера ще преразгледате връзките си с околните и хората от фамилната ви среда. Помислете дали се чувствате сигурни и щастливи в къщи или би трябвало по някакъв метод да измененията изискванията вътре. Преоценете връзките с вътрешния си свят и помислете какво ви предлага сигурност и задоволство. Важно е да намерите способи да се сближите с околните си. Но още по-важно е да се чувствате добре, спокойни и в мир със себе си. Не е изключено в този интервал да помислите за опцията да се преместите в ново жилище или да отидете да живеете с някого.

Скорпион - Ретроградната Венера в Козирог ще ви сложи в развой на преразглеждане на вашите познати, обществените ви контакти и връзките с братя и сестри, братовчеди и съседи. Като цяло би трябвало да преоцените метода, по който поддържате връзка и взаимодействате с хората към вас. Помислете дали контактите, които сте основали и хората, които срещате всекидневно, си костват времето и силата, които отделяте или би трябвало да прекъснете връзките или да разредите контактите с някои от тях. Възможно е през това време да откриете някои нови духовни ползи и действия, които ви притеглят и ви доставят наслаждение или да се появят нови креативен хрумвания, които би трябвало да намерите метод да употребявате в своя изгода. Може да почувствате потребност да отидете на екскурзия или малко пътешестване, което ще ви освежи.

Стрелец - С ретроградната Венера ще преоцените връзките си с парите и материалните придобивки и ще търсите нови способи да употребявате гениите си. Трябва да помислите защо харчите парите си и дали сте създали някакви неверни ходове, които са се отразили на бюджета, и какво можете да поправите. Трябва да обърнете огромно внимание на покупките си, защото това може да изпразни портфейла ви за нула време. Когато става въпрос за вашите взаимоотношения, би трябвало да помислите дали получавате наслада, задоволство и самопризнание от тях, или държанието на другите ви основава неустановеност и намалява самочувствието ви.

Козирог - Ретроградната Венера във вашия личен зодиакален знак ви подтиква да преосмислите задачите си и метода, по който претендирате за своите стремежи. Трябва да преоцените метода, по който се отнасяте към другите, метода, по който се представяте и усещанията, които създавате, изключително при първите запознанства, които вършиме. През това време може да решите да извършите някои промени, както в държанието си, по този начин и във външния си тип, които ще ви освежат и ще ви изразят повече, само че не трябва да са огромни. Не е изключено по време на ретроградността на Венера да си спомните остарели любови.

Водолей - С ретроградната Венера в Козирог ще влезете в развой на интроспекция и ще бъдете призовани да оцените пътя, който сте минали до момента, и да разсъждавате върху грешките си, всичко, което е останало неосъществено и може да сътвори чувство за неустановеност. Ще се сблъскате с предишното. Ще влезете в развой на взимане на решение какво да вършиме без значение дали е обич, бизнес или другарство. Така ви се дава късмет да пандизите висящите проблеми. Възможни са секрети любовни връзки, които може да имат ненадейно развиване.

Риби - Ретроградната Венера в Козирог се концентрира върху вашите другарства, обществени контакти. Възможно е през това време да преоцените другарството си с някой човек, защото може да се сблъскате с тези негови аспекти, които не ви харесват или да ви разочароват. Може да откриете, че сте се отдалечили от някои хора, които в миналото сте считали за близки, или че вашите възгледи и хрумвания към този момент не са идентични. Освен това ще преразгледате някои от задачите и фантазиите си, тъй като може да разберете, че те към този момент не ви показват или че по някаква причина не могат да бъдат осъществени. Опитайте се да намерите съдружници и съидейници в обществената сфера на живота, които ще могат да ви схванат и да споделят метода ви на мислене.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР