Венелин Петков и Николета Маданска са ясното доказателство в какво

...
Венелин Петков и Николета Маданска са ясното доказателство в какво
Коментари Харесай

Николета Маданска саркастично захапа Венелин Петков: О, чудо! Той поиска да си види децата...

Венелин Петков и Николета Маданска са ясното доказателство в какво се трансформира от време на време любовта, когато си отиде... в случай че това посред им въобще е било в миналото обич. Знаем, че те имат две деца, които обаче от няколко години порастват единствено с майка си и нейните родители, а татко им леко " даде фира "...

Петков дълго време бе ангажиран да се дърли с някогашната си и да се съди с нея за парцели, а децата му оставаха някак в девета глуха. Николета нееднократно се оплакваше на другари, че напълно сама се грижи за момчетата си и в случай че не са родителите й, не знае какво е щяла да прави. Тя и децата живеят в фамилната й къща в село Лозен, а неотдавна русокоската се върна на работа в Би Ти Ви, с цел да изкарва повече пари за насъщния.

И внезапно - о, знамение! Венелин Петков се появи с децата си в нета. Загрижил се, домъчняло му и решил да ги види - умилително... Поне по този начин е реагирала някогашната му половинка, която иронично го захапала пред общите им познати, че най-сетне се е сетил, че има синове.

Николета и Венелин не престават да се съдят за някакъв общ парцел, само че фактът, че нямат брак, в допълнение усложнявал хода на делото. Колеги на Маданска се чудят по какъв начин може Петков да е толкоз тесногръд и да не остави парцела най-малко поради синовете си, само че той очевидно не е податлив на сходно достойнство.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР