Venci Venc' е от онези изпълнители, с които можеш да

...
Venci Venc' е от онези изпълнители, с които можеш да
Коментари Харесай

Защо Venci Venc' не го хващат вируси и грипове? Рапърът учи как да превърнем всеки минус в плюс

Venci Venc' е от тези реализатори, с които можеш да си приказваш освен за музика и скъпи движимости. Той е доста повече от това. И текстовете на песните, които написа, потвърждават точно това. Като " Аз и нас " да вземем за пример. Макар и предизвикана от връзката с жена, с която във момента е той, песента ни дава доста повече от елементарния роман за едни връзки.

Виж още: Благой-младши е одрал кожата на тати! Футболистът показа обаятелен кадър

" Всеки човек бива сполучлив, в случай че има хора до себе си, тъй като сме свързани и то доста!Затова и не можеш да чуеш хората, в случай че не чуваш личния си глас. Не може да споделяш добре с тях отвън тялото си, в случай че нямаш контакт със самия теб ", разяснява Venci Venc' пред Dir.bg. 

Виж още: Тодор въпреки всичко поздрави Боби за успеха в " Игри на волята "! Боецът даде съвет на Рибаря

Рапърът разяснява и настоящите проблеми с пандемията от ковид. По думите му " доста хора се сдухаха и филмираха " около нея, само че пък и други съумяват да трансфорат минуса в плюс. Venci Venc' поучава: " когато животът ти дава доста минуси, вдигни високо междинния си пръст и ги превърни в плюсове. Това е значима, улична мъдрост, с която решаваш по коя пътека да поемеш ".

Виж още: Николета и Галена като сестри: двете хубавици предизвикат с нови фотоси

Според Venci Venc' мозъкът на индивида се разболява първи, по-късно се разболяват телата. " И е доста значимо артистите, като хора, които се занимават с метафизика и духовни принадлежности, да знаят, че музиката е инструмент, в който хората могат да повярват и да се лекуват ", акцентира той. По думите му точно поради това него не го хващат вируси и грипове. 

Изображение: https://www.instagram.com/venztagram/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР