Вело предизвикателството - да изминем заедно дистанцията от Земята до

...
Вело предизвикателството - да изминем заедно дистанцията от Земята до
Коментари Харесай

Пловдив се включва в предизвикателството – да стигнем с велосипед до Луната

Вело предизвикването - да изминем дружно дистанцията от Земята до Луната, превзема Пловдив на 6 октомври. Професионалисти и фенове се качват на колела в името на благородна идея. Километрите, изминати от всеки, сe сумират, с цел да се доближи до точната отдалеченост от 384 400 км. Стартът в Пловдив ще бъде даден в 11:00 ч. до парк " Лаута " ­– на кръстовището на улиците " Проф. Цветан Лазаров " и ул. " Стоян Паразов " (срещу фитнес центъра). Регистрацията за експертите стартира в 10:00 ч., а за феновете - в 11:00 ч. и продължава през целия ден.

Уникалното спортно събитие " ДЗИ Вело " провокира запалянковци да преминат дружно дистанцията от Земята до Луната. Целта на предизвикването е посредством колоездене, плуване, бягане и други спортни интензивности чиновниците от 6-те страни, в които белгийската КВС Груп участва, подкрепени от другари и сътрудници, да преодолеят тъкмо 384 400 км. Всички присъединили се, могат да прибавят своите километри към достиженията на групата досега. В края на предизвикването километрите им ще бъдат монетаризирани за идеята " ДЗИ - история с бъдеще “ – висше обучение за повече български деца. Програмата на застрахователната компания всяка година подкрепя избрани  студенти в дълготраен проект посредством обезпечаване на месечни стипендии  и покриване на таксите им за образование в границите на четири години  - до завършването на тяхната бакалавърска степен. 

Във вело туровете присъединяване могат да вземат професионални колоездачи, които в оспорвано състезание ще преодолеят трасетата от 7 км, 12 км, 21 км, 30 км или 36 км. В другарски старт сили ще премерят всички фенове с рискован дух. А най-хубавите от тях ще завоюват награди.

За да се включите в приключението във вело тура, е належащо само да се регистрирате на уеб страницата www.dzivelo.bg. За всички непрофесионални участници е обезпечена безвъзмездна застраховка от ДЗИ за времето на протичане на събитието.

Предизвикателството в България стартира в Бургас. Там се включиха 97 професионални участници от София, Пловдив, Троян, Стара Загора, Нова Загора, Варна, Бургас, Несебър, Габрово, Казанлък и Сливен, както и десетки фенове. При първия вело тур в България бяха изминати общо 1886 км. Третата спирка от вело турнето е Стара Загора. Там " ДЗИ Вело “ гостува на 13 октомври като част от тържествата във връзка празника на града.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР