Велко Тодоров, когото полицията издирваше във връзка с жесток побой

...
Велко Тодоров, когото полицията издирваше във връзка с жесток побой
Коментари Харесай

След жесток побой! Кметският син Велко Тодоров от с. Марикостиново се предаде, дойде в полицията с 2 адвокати

Велко Тодоров, който полицията търсеше по отношение на нечовечен побой над мъж от село Марикостиново се съобщи през днешния ден следобяд, научи Struma.com.

Придружаван от 2- ма адвокати- Мария Георгиева от Благоевград и Иво Стефанов от Петрич, Велко изиска да опише версията си за побоя нанесен над съселянина му Г. Узунов, който сега е в болничното заведение в Сандански с контузия на главата и куп други наранавания.

Припомняме, че Велко,който е наследник на кметицата на селото Гергана Тодорова, и негов съизвършител, който се открива сега, пребиха Узунов и го пратиха в болница. Камери са снимали нападението, на фрагментите се вижда по какъв начин двама мъже ритат на земята различен мъж, който вика за помощ. Ужасни са за гледане. След случая полицията потърси Велко на домашния му адрес, само че не го откри и той поради богатото му екшън минало,бе разгласен за търсене.

Не за първи път Велко влиза в полицията. Той е в изискванията на условна причина и този побой може да коства трайно свободата му. Според хората в селото кметският наследник постоянно създавал проблеми. Хулиганската му прояви край нямат, по тази причина и огромна част от съселяните му не се изричат ласкаво за Велко. Говори се,че сред Узунови и семейството на кметицата има серизна врежда. Узунови имали обекти,които били напълно противозаконни и фактът,че кметицата ги притискала да бъдат узаконени разпалил война сред семействата. Узунови пускали непрекъснати тъжби против Тодорови, кметът пращал инспекции в обектите им. Вероятно това е в основата и на багра от онази вечер. Велко Тодоров е арестуван.Очаквайте детайлности

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР