Велко Ражнатович стана шампион на Сърбия по бокс в тежка

...
Велко Ражнатович стана шампион на Сърбия по бокс в тежка
Коментари Харесай

Наследникът на Цеца и Аркан стана шампион на Сърбия по бокс

Велко Ражнатович стана първенец на Сърбия по бокс в тежка категория и трогна до сълзи майка си. Наследникът на известната сръбска турбофолк певица Цеца, която след по-малко от месец ще има концерт в София и страховития в предишното боен водач Желко Ражнатович-Аркан, взе пояса след победа с механически нокаут в последния осми рунд над Горан Бабич.
`Наследникът
Гала вечерта се състоя в Уб, а залата едвам побра искащите да видят най-хубавите измежду най-хубавите. На първия ред мача изгледаха най-близките хора на 25-годишния боксьор, който незабавно след триумфа си изтича към мама Цеца, с цел да ѝ връчи шампионския пояс. „ За мама! Целува те мама, горда съм “, промълви певицата, трогната до сълзи, прегръщайки първото си дете. До нея бяха щерка ѝ Анастасия и бременната снаха Богдана, както и тъстовете – Богдан и Даниела, които за пръв път се появяват на публично място със семейство Ражнатович.

`Наследникът
Най-важният посетител на срещата беше на малко повече от две години. В скута първо на дядо Богдан, а по-късно и на мама, синът Желко мъчно сдържаше детските си страсти. „ Браво, Велко? Браво, тате “, извиси се гласът на момчето, което се качи на кръга, понесено на ръце от първенеца. Наследникът на Велко е роден при започване на май 2020 година и е кръстен на дядо си – починалия Желко Ражнатович-Аркан.
`Наследникът
„ Бих желал дребният Желко да се боксира в аматьорския бокс. Не ми се ще да е експерт. Но в случай че избере това, в случай че има гений и тръгне по този път, ще му подредя целия живот “, съобщи след успеха си Велко Ражнатович, който до момента не е губил на кръга и има 14 победи, като 11 от тях са с нокаут.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР