Велко Ражнатович публикува в профила си в Instagram снимка, на

...
Велко Ражнатович публикува в профила си в Instagram снимка, на
Коментари Харесай

Пушка в едната ръка, бебе в другата...

Велко Ражнатович разгласява в профила си в Instagram фотография, на която театралничи със брачната половинка си Богдана и сина си Желко на излет измежду природата. Но това не е повода фотографията да подвига толкоз доста звук в обществените мрежи.

Причината е, че на нея Велко държи пушка в едната ръка, а синът - в другата, до момента в който Богдана бели краставица до него, а пред тях лежи кучето им.

В описанието на фотографията синът на известната Цеца Ражнатович „ помоли “ потребителите да не рапортуват фрагмента повече, тъй като счита, че това не е обидно за никого.

A post shared by (@veljkoraznatovic) on Sep 13, 2020 at 11:58am PDT

Ден по-късно, Велко показа и благо видео, на което половинката му Богдана си играе и целува дребния Желко, до момента в който той се смее сладко. " Двете ми най-големи любови на този свят. " - написа наследникът на Цеца, която от своя страна също не пропусна да напише коментар.

Младият боксьор стана татко на 3 юни тази година. Въпреки че е единствено на 23 години, той е приел тази значима роля в живота с огромна наслада и се радва на първите дни от родителството си.

A post shared by (@veljkoraznatovic) on Aug 11, 2020 at 12:12am PDT
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР