Велизар Соколов – Заки, е първият обявен член на журито

...
Велизар Соколов – Заки, е първият обявен член на журито
Коментари Харесай

Велизар Соколов – Заки е първият обявен ментор в X Factor

Велизар Соколов – Заки, е първият разгласен член на журито в идния пети сезон на музикално шоу № 1 - X Factor, което ще се завърне в ефира на NOVA тази есен. Изненадата беше поднесена от продуцента на предаването Магърдич Халваджиян по време на гостуването му с изпълнителя в " Здравей, България ". „ Заки е същински наставник! Когато X Factor стартира, той оставя другите си задължения, живее живота на участниците и се отдава на 100 % в шоуто. Само по този начин нещата могат да се получат “, описа Маги в студиото на утринния блок. „ За мен най-ценното е, че не умея да симулирам работа. Моментите, които съм прекарал в шоуто, са едни от най-цветните в живота ми и постоянно се връщам към тях. Не ми лиши доста време да откликна на предлагането да преживея още веднъж това с младежите на сцената и целия екип “, показа Заки, който показа и видеото към първото взаимно парче на дует Авеню и Любо Киров - „ Сънища до безкрайност “..

В диалога Маги Халваджиян показа и най-интересните събития от кастингите в страната: “Тази година имаме близо два пъти повече записвания онлайн спрямо предходното издание. След триумфа на Християна Лоизу и Кристиан Костов имаме мощно наличие на чужденци от Бразилия, Ирак, Холандия, Англия, Сирия, Беларус, Македония, Румъния и Германия “.

Всички, които желаят да участват на първите стъпки на бъдещите звезди, могат да се включат в публиката на прослушванията онлайн пред жури на 11, 12, 17, 18, 19 и 23 юли. „ Кастингите са забавни, тъй като виждаш неподправената страст на участниците. Сигурен съм, че за нас и за публиката ще бъде в действителност вълнуващо “, добави бъдещият наставник, който прикани почитателите на предаването да се срещнат първи с претендентите, измежду които са и бъдещите музикални звезди.

Актуални новини за шоуто ще откриете на уеб страницата на формата , както и на фейсбук страницата на предаването.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР