Велислава Кръстева сподели как се чувства след скандала в Народния

...
Велислава Кръстева сподели как се чувства след скандала в Народния
Коментари Харесай

Велислава Кръстева след политическия скандал в Народния театър: Чувствам се омерзена

Велислава Кръстева показа по какъв начин се усеща след абсурда в Народния спектакъл: 

" Чувствам се омерзена. Толкова е обидно това, което се случи ", разяснява някогашният PR на Движението за права и свободи.

Кабинетът на представителя на Народния спектакъл - Велислава Кръстева, осъмна надраскан с надписи " Движение за права и свободи ". Кръстева завеждаше дълги години връзките с обществеността на Движението и персонално на почетния ръководител Ахмед Доган, пише БГНЕС.

В началото на лятото тя зае основната позиция в Народния спектакъл. На уеб страницата на институцията тя е показана като шеф " Връзки с обществеността ", паралелно до шефа Васил Василев и основния режисьор Александър Морфов. 

В същото време на изборите на 2 октомври Кръстева, която дълги години оглавяваше партийния пресцентър и даже беше народен представител от Движение за права и свободи, придружи почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган до урните. 

Преди дни вратата на кабинета ѝ в Народния спектакъл осъмна с надписи " Движение за права и свободи ", " Пиар на Ахмед Доган " и " Изчезвай ". Екип на Новините ON AIR не беше позволен да снима в театъра, а съгласно шефа Василев - няма проблем.. 

" Чувствам се омерзена. Толкова е обидно това, което се случиI ", сподели Кръстева. Директорът Васил Василев е излязъл с позиция към трупата, че това е опасност против достолепието на Кръстева, а камери са снимали причинителя, заяви уеб сайтът за просвета " Площад Славейков ".

Някои артисти отказвали да работят с Кръстева точно поради политическите й пристрастия, твърди изданието. 

Според артиста Веселин Калановски, в случай че няма политическа агитация от страна на Кръстева, станалото е неприемливо. 

" Хората, които се занимават с политика, прокажени ли са за останалите? Извинявайте, сътрудници, не го разбирам. Това е фашизоидно-патриотарска активност. Не се постъпва по този начин. Голата политика като агитация няма място на сцената ", счита той.

Политическият пъзел в Народния спектакъл е цялостен - самият Васил Василев беше заместник-министър на културата в кабинета " Орешарски ", а също и общински консултант от Българска социалистическа партия в Ловеч. Захари Карабашлиев, който заема поста публицист в театъра, е измежду създателите на " Да, България ". Главният режисьор Александър Морфов преди време пък отхвърли да работи с предходния шеф на театъра Мариус Донкин поради връзките му с Движение за права и свободи. 

Калановски приканва сътрудниците си за приемливост и на политическата сцена, и зад театралната.

Вижте повече в репортажа на Виолета Русенова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР