Велислав Вуцов се изказа доста остро срещу Делио Роси след

...
Велислав Вуцов се изказа доста остро срещу Делио Роси след
Коментари Харесай

Вуцов направи на две стотинки Делио Роси

Велислав Вуцов се изрече много остро против Делио Роси след равенството 1:1 сред Славия и Левски. Бившият треньор на " сините ", който беше отпред и на тима от " Овча купел " атакува сътрудника си в студиото на Диема Спорт, където беше гост-коментатор на мача от 20-ия кръг на Първа лига.

" Левски нищо не играе. Виждам тим, който не атакува. Не знам какви са тези тактики, които Делио Роси ползва, само че отрицателните резултати са на разположение. Лошото е, че и почитателите се отдръпнаха от трибуните. Днес агитката беше единствено към 300 индивида, което е срамно за Левски ", разпалено обясняваше Вуцов след равенството, правейки Делио Роси на две стотинки.

" Васил Панайотов е в отлична форма, вкарва два мача подред, а го оставя на пейката против Славия ", продължи експертът.

" Неслучайно Мъри Стоилов сподели - купени са 14 нови играчи. Такъв Левски, който не атакува, а мишкува, това виждаме. Левски желае да хитрее, да стои в отбрана и да сътвори едно състояние и да вкара гол. Въпросът е накъде върви Левски ", пита Вуцов.

" Къде са младите? Забравихме им очичките, нито Ивайло Найденов играе, нито Алекс Боримиров... ", разяснява още Вуцов.

" Още недоумявам за какво Люпко Петрович беше махнат от Левски. Знаете, че отиде във Виетнам, само че там не се усеща добре и май няма да води повече тима си. В момента си почива в Сърбия, чуваме се по телефона съвсем всеки ден ", добави Вили Вуцов.

" Моите почитание към Делио Роси, несъмнено е огромен треньор. Но по какъв начин някой не му прегледа характерността? Той няма тим, в който има повече от 50% успеваемост, 44% най-вече. Той е доста добър треньор за по-слаб тим, който играе по-прибрано и се надхитря. В нашето състезание Лудогорец, Левски и ЦСКА са доста над другите като финансови благоприятни условия. Дори и да бъркат от време на време, то това би трябвало да е плод на неточност. За мен Левски нямаше неприятен ден, а неприятен сезон ", наскърбен е Вуцов.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018 

 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР