Велислав Вуцов отчете, че играта на Янтра Габрово не се

...
Велислав Вуцов отчете, че играта на Янтра Габрово не се
Коментари Харесай

Култов Вили Вуцов: Два-три дни сме перфектни, другите 2 - безобразни

Велислав Вуцов регистрира, че играта на Янтра Габрово не се е получила и поради това се е стигнало до загубата от Спартак Варна.

„ Два-три дни бяхме съвършени, един-два безобразни. В този мач не можах да позная тима си. Отстъпихме във всичко. Страшно доста брак, подавания сбъркани на 2-5 метра, не може да се уцелим. С този метод на игра няма по какъв начин да стане. На случайност, в случай че бяхме вкарали някой гол, щеше да е знамение. Преди техния гол имаше фал “, сподели Вуцов.

„ Безобразно отношение откъм битка, единоборства, пагубно състояние. Ние сме млад тим, искахме да влезем в шамарите при огромните. Ние сме 12-и по бюджет в групата. Явно, че там ще ни натискат. Като виждам бригадата, която е пратена, по какъв начин се свири. Първо полувреме се дава 3 минути продължение при 0:0, второто 6 при смени, голове, картони. Спартак е най-скъпият тим, не се ангажирам да кажа кво, що. Играха по-добре от нас, това е несъмнено. Трябва да се върнем на пътя на играта от предните мачове. Днес бяхме един мек, нерешителен тим. С уплах, боязън да играем с топката, да влизаме в единоборствата. Ние през днешния ден да бяхме играли против тим от В група, щяхме да загубим “, приключи Вуцов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР