Велислав Вуцов е близо до завръщане в българския футбол. Ескцентричният

...
Велислав Вуцов е близо до завръщане в българския футбол. Ескцентричният
Коментари Харесай

Велислав Вуцов се завръща в българския футбол

Велислав Вуцов е покрай завръщане в българския футбол. Ескцентричният треньор е в напреднали договаряния с шлагера в Трета лига Левски Крумовград, написа "Труд ". От лятото отборът ще преследва високи цели към този момент в професионалния футбол.

Двете страни са разискали огромна част от дейталите по контракта на Вуцов. В неговия щаб най-вероятно ще влезе Георги Мечечиев, който сега е отпред на различен тим от Трета лига - Гигант Съединение.

Вили ще поеме Левски Крумовград от лятото, когато се чака "жълто-сините " да са си обезпечили промоция във Втора лига. В момента отпред на тима е Стефан Генов, чийто договор е до края на актуалната акция и сигурно няма да бъде възобновен. Тимът има 3 точки задатък през Саяна Хасково във краткотрайното класиране.

През новия сезон се чака Левски Крумовград да има най-високия бюджет във Втора лига. В клуба към този момент работят някогашните шефове в Ботев Пловдив - Даниел Сереидо и Денис Колев.

За последно Вуцов беше отпред на Царско село преди 4 години. Тогава той се задържа на треньорския пост на столичани едвам 23 дни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР