Велислав Вуцов даде интервю за Тема спорт, в което говори

...
Велислав Вуцов даде интервю за Тема спорт, в което говори
Коментари Харесай

Вили Вуцов: Не Хубчев бе големият проблем в Левски

Велислав Вуцов даде изявление за " Тема спорт ", в което приказва главно за обстановката в Левски и дербито с ЦСКА на следващия ден.

Г-н Вуцов, какви са упованията ви за дербито?
- В тези мачове в никакъв случай не може да се разчита на краткотрайната форма и на предходните резултати. И двата тима имат своите проблеми - и игрови, и организационни. Не бих се нагърбил с прогноза. В първото дерби този сезон Левски поведе с 2:0 и вместо да запише безапелационен триумф, след почивката направи такива простотии, че резултатът стана 2:2. Често се случва тимът, който играе по-добре, да не завоюва. Така че това е безусловно непредвидимо. А и ми се коства, че и на двата тима по-важни са им полуфиналите за купата. Само през този шампионат могат да си осмислят сезона. Все тази е дали ще са втори, или трети в шампионата, само че дългият интервал без трофей би трябвало да завърши.

Какви са проблемите в играта на Левски и ЦСКА?
- По отношение на Левски, мача с Арда въобще не би трябвало да го гледаме, тъй като този противник е прекомерно слаб, с цел да е мерило. Левски бележи мъчно голове, не играе атакуващо. Има положителни нападатели - Паулиньо, Роберта, Станислав Иванов, само че мъчно вкарват. В Пловдив против Локо, Левски не сподели, че има концепция по какъв начин да вкара гол. ЦСКА пък изпуска доста и като цяло се вижда, че не са в най-хубавата си форма. Може да се търси някакво пояснение в дългото спиране, само че обективната преценка сочи, че Лудогорец е от години с разлика пред грандовете. А сега Локо (Пловдив) за мен справедливо е втори. Отстъплението в Левски е толкоз съществено, че тимът към този момент даже не е втора мощ, а трета-четвърта...
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР