Велислав Вуцов даде интервю за Тема Спорт. Колегите публикуваха част

...
Велислав Вуцов даде интервю за Тема Спорт. Колегите публикуваха част
Коментари Харесай

Вуцов: За Левски уж наближава страхотен рай, но се притеснявам да не чука на вратата на ада

Велислав Вуцов даде изявление за " Тема Спорт ". Колегите разгласиха част от него на страницата си във " Facebook ".
 Вили Вуцов описа паметна преживелица и добави: Защо тръстът има акции? ЦСКА има 50% по-малко почитатели " Чуваха се приказки, че за Левски наближава страховит парадайс, само че се тормозя да не би в действителност да чукаме на вратата на пъкъла ", споделя Вуцов.

" След напускането на Боби Михайлов бяха направени толкоз пакости, що се касае за 10 години преди този момент не бяха правени. По най-бързия метод безусловно всички хора в БФС би трябвало да бъдат сменени. Ние сме стигнали най-ниското равнище.

Най-голямата пакост е прекъсването на Б група - ето това е безумието на безумията! Няма такава нелепост просто - ти да питаш тимовете дали желаят да играят. Ама какво ги питаш? Който желае да играе, който не желае се отдръпва и не играе. Време - колкото искаш. И в този момент най-прецакани са тимовете на бараж. Те ще влязат в плейофите без нито един формален мач. Абе, висша безхаберност! На това му се вика да усъвършенстваш тъпотията.

По времето на татко ми и на Иван Славков-Батето участвахме на 94-та, на 98-а. Може да не сме имали триумф през 98-а, само че бяхме там, нали? А в този момент не можем и за Балканско състезание да се класираме, в случай че имаше такова. Идва Беларус с играчи от тяхното смешно едва състезание и ни бие в София. За какво приказваме въобще?! Пак споделям - няма да стане единствено с козметични процедури. Време е за същински промени ", прибавя той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР