Велинградския петзвезден хотел “Олимп май ще си има нова стопанка

...
Велинградския петзвезден хотел “Олимп май ще си има нова стопанка
Коментари Харесай

Срам нямат! Нелина мърсува с женения бос на х-л “Олимп”, Велинград – Ангел Манолов

Велинградския петзвезден хотел “Олимп ” май ще си има нова господарка – пенсионираната фолкаджийка Нелина. Това издават наши източници, които са толкоз покрай развратниците, че като нищо може и да са им светили.

Новата тлъста плячка на Нелина  този път е Ангел Манолов – женен, с едно дете, притежател на хотел „ Олимп “, Велинград и някогашен претендент за кмет на града. Искрата сред певачката и Манолов припламнала  на присъединяване й за Новата 2023 година в хотела на баровеца. Той толкоз вдлъбнат по креватната гимнастика с бабата на чалгата, че почнал да я кани безусловно всяка седмица да му пее на ухото и в скута.

Най-скандалният й гастрол обаче станал през март 2023 година - на рождения ден на дамата на Ангел Манолов. Явно паралията е вдлъбнат до уши и не се тормози нито от едрите телеса на Нелина, нито от комично разкривената й от филъри и ботокс физиономия. Но да поканиш пачаврата, с която до нощес си се въргалял, да пее на личната ти жена – ето това минава всички граници на човещина и възпитание, разясняват потресените му бизнес сътрудници.

Мръснишката изцепка очевидно е било единствено началото. Според нашите източници, още от февруари т.г. Манолов стартира да търси в центъра на София апартамент чартърен, с цел да има къде да се среща с певицата. След като намира секс квартира, кръчмарската двойка стартира да възнамерява сантименталното си лято. А то е повече от натоварено – през юни двамата отиват в странство на круиз, а в края на юли и началото на август любовниците отпътуват към обичаното за Манолов гръцко градче Неа Перамос, където хотелиерът отдава чартърен няколко парцела.

Безсрамната Нелина не стопира да се хвали с снимки в обществените мрежи, като част от тях са на надуваемата лодка на хотелиера и в един от жилищата му, в който отсяда и фамилията на Манолов. За да бъде сякаш дискретна  застарялата парясница се снима в банята на жилището.

Върхът на неприличието обаче Ангел Манолов покорява преди седмици, когато изпраща Нелина да си плакне сланините на гръцкия плаж, и я настанява едновременно, на едно и също място със законната си жена и детето им! Тя отсяда в единия от фамилните му жилища – Sea view, а той и жена му в различен парцел на хотелиера.

Познатите на боса на хотел “Олимп ” недоумяват акъла ли си е изгубил на остарели години или толкоз е скъсал джоба, че няма пари да прати държанката си надалеч от очите на благоверната госпожа Манолова. Най-вероятно обаче става дума за селска стиснатост, комбинирана с рецесия на междинната възраст, майтапят се поданици на Велинград

Започнала като една държанките на Коко Динев, траяла като държанка на Петър Христов, Николай Вълканов и други родни милионер, фолкпевицата Нелина даже и на 52 години не изневерява на правилата си да бъде нечия любовница. И освен това, а към този момент напълно намерено разгласява с тъпкача си фотография от персонално нейно събитие, за което очевидно няма терзания, че ще засегне фамилията на новия си спонсор.

Ще стане ли Нелина новата господарка на “Олимп ” или ще бъде следващата държанка на Манолов – следва да разберем.

Тагове: Нелина певица хотел „ Олимп “ Велинград Ангел Манолов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР