Велинград - Балканската СПА столица или Рим - Вечният град,

...
Велинград - Балканската СПА столица или Рим - Вечният град,
Коментари Харесай

Велинград задмина Рим по цени за 14 февруари

Велинград - Балканската СПА столица или Рим - Вечният град, център на изкуството, поезията, музиката, литературата, образованието и културата. Ако се чудите кой от двата града да посетите за 14 февруари, ще ви помогнем със съпоставяне на изискванията и цените. Направихме разбор в уеб страниците за групово извършване на покупки къде е по-изгодно да се насочите идната седмица. Резултатите - български градове и села още веднъж изпреварват световноизвестни градове като Рим.
Даваме образец с офертите за 14 февруари във Велинград и Рим. Промоционалната оферта в 5-звезден хотел във Велинград за 2 нощувки, закуски, вечери, и несъмнено СПА услуги ще ви коства 275 лева на човек. Подчертаваме че, в цената не влиза превозът.

Сега тръгваме за Рим, със аероплан за три нощувки и превозът е включен в цената. Периодът на пътешестване е 11-15.02.2018 година и хотелът е 3-звезден, само че това е Рим. Офертата е за 240 лева на човек. Доплащат се трансфер от и до летището и хотела и музей и забележителности.

Друг образец, който сравнихме с италианския град, който постоянно съпоставят с музей, е дребното българско градче Добринище. В него против 410 лева двама души може да се настанят за 2 нощувки в 4-звезден хотел. Настаняването е в елементарен дребен апартамент и включва две закуски и празнична вечеря, в цената обаче не влиза превозът до там.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР