Велимира Петрова се присъединява към екипа на bTV Media Group

...
Велимира Петрова се присъединява към екипа на bTV Media Group
Коментари Харесай

bTV Media Group обявява назначението на нов директор „Продажби“

Велимира Петрова се причислява към екипа на bTV Media Group като шеф “Продажби ”, считано от 01.06.2023 година Тя поема длъжността от досегашния търговски шеф Десислава Проева, която ще продължи професионалното си развиване отвън bTV след 15 сполучливи години в компанията. Назначението на Велимира Петрова идва с очакване да разшири дейно пазарното наличие на bTV и да работи за повишение на приходите от всички платформи в портфолиото на медийната група.

Велимира Петрова има богатa експертиза в медийния и софтуерния бранш. Тя познава метода на работа и организационната просвета на bTV от своя предходен опит като част от екипа, което ще ѝ разреши незабавно да пристъпи към осъществяване на своите функционалности. Доказаните достижения на Велимира да обезпечава растеж на приходите и да построява устойчива връзка с клиенти и сътрудници, ще способстват за реализиране на амбициозните търговски цели на bTV Media Group.

„ Откакто се причислих към bTV, мой приоритет е да основа тактика за напредък, с цел да усилваме опциите си на този доста провокационен пазар. Очакванията ми за Велимира са да има дръзновен и пресен метод към процеса на продажби. Уверен съм, че тази смяна ще донесе мащаб и развиване, ще подкрепи нашите резултати, ще усъвършенства представянето на bTV и ще увеличи нашето към този момент впечатляващо пазарно наличие “, сподели Ралф Бартолайт, Главен изпълнителен шеф на bTV Media Group.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР