Великотърновци пожелаха на Даниел Панов да спечели местните избори още

...
Великотърновци пожелаха на Даниел Панов да спечели местните избори още
Коментари Харесай

Жители на Велико Търново към Даниел Панов: Искаме победа още на първи тур

Великотърновци пожелаха на Даниел Панов да завоюва локалните избори още на първи тур, с цел да продължи цялостното възобновяване на кварталите в Старата столица.

Панов, който е кандидат-кмет за трети мандат, бе посрещнат сърдечно в квартал „ Чолаковци “. От жилищния регион стартира реализацията на новия модел вложения в кварталната инфраструктура – облагородяване на междублокови пространства, създаване на тротоари и основаване на паркоместа, възобновяване на учебни заведения и детски градини. Този модел на изцяло възобновяване ще бъде прибавен и в останалите квартали на Велико Търново.

„ 40 години нашият квартал бе пропуснат. Искаме победа още на първи тур, заслужавате го, всички ви поддържаме “, обърнаха се великотърновци към Даниел Панов по време на срещата си с него. Хората показаха безапелационната си поддръжка и за санирането на блоковете.

„ Близо 60 жилищни здания са с утвърдена документи по националната стратегия за енергийна успеваемост на жилищните здания. Повече от 15 от тях са в кв. „ Чолаковци “ “, обърна се към великотърновци Даниел Панов.

В диалозите с хората участваха и претенденти за общински съветници от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили с номер 43 – Венцислав Спирдонов, Деян Хаджийски, Георги Марков, Жельо Желев.



Жители на великотърновския квартал „ Бузлуджа “ се похвалиха с резултатите от програмата „ Моята градинка “, осъществена през двата управнически мандата на Даниел Панов. Китни, цветни и зелени зони красят пространствата към блоковете.

„ За четири години „ Моята градинка” се развива интензивно и кв. „ Бузлуджа “ е образец за това. В целия град са облагородени над 120 зони и междублокови пространства по хрумвания на жителите. Засадени са над 4000 цветя и шубраци, както и над 200 дръвчета. „ Моята градинка “ е сполучлива самодейност, която ще има още по-силно развиване през идващите четири години “, обърна се към хората Даниел Панов, който бе топло приветстван в квартала. Заедно с него бяха и претендентите за общински съветници от листата с номер 43 на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили – Деян Хаджийски и Мирослав Трифонов.

„ Да наподобяват кварталите добре е ангажимент на всички нас. Благодаря ви, че показвате висока гражданска интензивност и отговорност, че помагате с хрумвания и решения, че сме дружно в напъните ни Велико Търново да е още по-добро и привлекателно място за живеене “, похвали великотърновци Даниел Панов. Той уточни, че след Стария град и кв. „ Чолаковци “ плануваните действия за изцяло възобновяване на градската среда – създаване на улици, тротоари, междублокови пространства, паркоместа, обгръщат и останалите квартали. Конкретно за кв. „ Бузлуджа “ е заложено е и дотъкмяване на няколко проблематични улици, а първата стъпка са отчуждителни процедури за терените. До средата на месеца се чака и стартирането на новата четирилентова пътна връзка към жилищния регион.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР