Великотърновски таксиметров шофьор изуми всички с безпрецедентен начин за улов

...
Великотърновски таксиметров шофьор изуми всички с безпрецедентен начин за улов
Коментари Харесай

Изобретателност: Измъкнаха с такси 180-сантиметров сом от наш язовир

Великотърновски таксиметров водач изуми всички с невиждан метод за улов на трофеен сом. Мъжът закачил непосредствено на теглича на таксито си едрия образец и по този начин съумял да го извлачи от язовира пред погледите на голям брой същисани въдичари, заяви.
 сом персонален списък

Тя се оказала с умопомрачителните размери – 180 сантиметра и тегло от малко над 45 кг . Зашеметяващият улов е станал преди броени дни на язовир „ Жребчево “ . Майсторът на риболова Иван Трифонов, който е и прочут водач на такси във Велико Търново, излязъл на лов на риба край водоема.
 сом персонален списък
Използвал буйове, които разпределил в язовира с лодка. На единият обаче се закачил едрият образец, който рибарят и неговите спътници не съумели в началото да измъкнат и го оставили да престоява закачен във водата.

Ден по-късно, на потегляне от излета, въдичарят решил да работи по нетрадиционен метод , докарал таксито си наоколо до вадата и закачил влакното непосредствено за него, след което измъкнал големия сом.
 сом персонален списък

Същия ден Иван имал и много добра слука, хващайки още няколко сходни риби с тегло сред 8 и 23 кг , описаха негови близки. След като бил измъкнат с таксито, сомът бил изплатен за много добра цена от притежател на прочут частен водоем.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР