Великолепно представяне на Чезаре Касадеи донесе победата на Италия с

...
Великолепно представяне на Чезаре Касадеи донесе победата на Италия с
Коментари Харесай

Италия оцеля след битка, за да победи Бразилия в трилър с пет гола на световното по футбол за младежи

Великолепно показване на Чезаре Касадеи донесе успеха на Италия с 3:2 над Бразилия във трогателен мач от група D на Световното състезание за младежи до 20 години в Аржентина, който Българска национална телевизия 3 излъчи директно.

В дуел игран на стадион " Мендоса " италианците означиха и трите си гола през първото полувреме. Касадеи оказа помощ за гола на Матео Прати, с който Италия поведе в резултата в 11 минута. След това самият той се разписа на два пъти. Халфът на Рединг удвои преднината в 28 минута. След това Чезаре Касадеи си завоюва дузпа, която осъществя за 3:0 в 35 минута.

Бразилия се върна в мача през второто полувреме, само че нищо повече. От срамната загуба ги измъкна Маркос Леонардо. Нападателят на Сантош се разписа първо в 72 минута, а по-късно съумя да осъществя втория гол за Бразилия три минути преди да изтекат постоянните 90.

Така Италия записа победа с 3:2 на старта на акцията си в Аржентина, а Бразилия позволи повече от два гола в мач на подобен шампионат за първи път от 16 години.

Вижте и видео от мача!







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР