Великобритания заяви, че е наложила санкции на 12 руски военни

...
Великобритания заяви, че е наложила санкции на 12 руски военни
Коментари Харесай

Великобритания наложи санкции на руски военнокомандващи и ирански бизнесмени


Англия съобщи, че е наложила наказания на 12 съветски военни командири, забъркани в ракетни офанзиви против украински градове. Лондон наложи и наказания на ирански предприемачи, имащи отношение към производството и , употребявани при нападенията на Русия против Украйна, съобщи " Ройтерс ".

Според Обединеното кралство иранските дронове са изиграли централна роля при офанзивите против цивилни.

Съединени американски щати също считат, че Иран се е трансформирал в един от главните военни поддръжници на Русия и че я е снабдил със стотици дронове. Техеран и Москва отхвърлиха обвиняванията на Запада.

" Внимателно пресметнатите офанзиви на съветските сили против градове и почтени жители в Украйна няма да останат без отговор. Изправен пред оглушителните апели за смяна от страна на личния му народ, иранският режим изпада във все по-дълбока изолираност и подписва мръсни покупко-продажби с Путин в обезверен опит да оцелее ", съобщи английският външен министър Джеймс Клевърли.

Англия съобщи, че измежду глобените лица е генерал-майор Роберт Баранов, за който се счита, че управлява поделение, отговарящо за програмирането и насочването на съветски крилати ракети.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР