Великобритания забрани цялостния износ от сектора си на услугите за

...
Великобритания забрани цялостния износ от сектора си на услугите за
Коментари Харесай

Великобритания забрани износа на услуги за Русия и наложи санкции на руски медии

Великобритания забрани цялостния експорт от бранша си на услугите за Русия и наложи наказания на 63 лица и организации, като това са следващите английски наказания по отношение на Москва поради съветската инвазия в Украйна, оповестява

Според английското държавно управление ограниченията ще пресечен достъпа на Русия до английските консултантски, счетоводни и PR услуги, затвърдявайки по този метод решението, което мнозина от тях към този момент взеха независимо, в това число по този начин наречените счетоводни и консултантски компании от Голямата четворка - Deloitte, EY, KPMG и PwC.

Тези услуги съставляват 10% от съветския импорт в тези браншове, съгласно външното министерство.

Много други компании за услуги, като рекламните групировки, също се стремят да продадат или закрият своите съветски интервенции, до момента в който някои адвокатски адвокатски фирми не одобряват нови съветски клиенти, припомня Ройтерс.

" Правенето на бизнес с режима на Путин е морално банкрутирало и оказва помощ за финансирането на военна машина, която предизвиква неописуеми премеждия в Украйна ", уточни външният министър Лиз Трус и добави: " Отрязването на достъпа на Русия до английските услуги ще окаже по-голям напън върху Кремъл и в последна сметка ще помогне да се подсигурява, че Путин ще се провали в Украйна ".

Британският министър на бизнеса и стопанската система Куаси Куартенг сподели, че Англия " ускорява икономическия напън върху Кремъл, с цел да промени курса си ".

По-рано в сряда Европейската комисия също предложи счетоводните и PR услугите да влязат в шестия кръг от наказания против Русия на Европейски Съюз.

Обединеното кралство също по този начин наложи наказания на 63 обособени публицисти и медийни организации след публикуването на проучване, съгласно което Русия употребява по този начин наречената " фабрика за тролове ", с цел да популяризира дезинформация за спора в Украйна.

" Твърде дълго RT и Sputnik пускаха рискови нелепости, облечени като съществени вести, с цел да оправдаят нашествието на Путин в Украйна “, сподели английският министър на технологиите и цифровата стопанска система Крис Филп, съобщи Ройтерс.

" Тези медии към този момент са извадени от ефира във Англия и ние забранихме да не се прави бизнес с тях. Сега взехме решение да изключим техните уеб страници, сметки в обществените медии и приложения, с цел да спрем в допълнение разпространяването на техните неистини ", добави той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР