Великобритания вече избра евродепутати. Близо два месеца след неслучилия се

...
Великобритания вече избра евродепутати. Близо два месеца след неслучилия се
Коментари Харесай

Великобритания избра евродепутати, намесиха и Брекзит

Великобритания към този момент избра евродепутати. Близо два месеца след неслучилия се Брекзит, британците избраха 73-ма претенденти, които да ги съставляват в Европейския парламент.

Кои тъкмо ще знаем в неделя след края на изборния ден във всички европейски страни. Сега на ход са политиците, специалистите и анализаторите.

Гласуването се трансформира във избор „ за ” и „ срещу ” Брекзит. Две нови партии, образувани да вземат участие в евровота, демонстрираха доста добре казуса на Обединеното кралство, написа БТВ.

Найджъл Фарадж и партията Брекзит. Посланието му е просто - политическата класа не съумя да извърши резултата от най-голямото упражнение по народна власт в английската история – референдумът за Брекзит. Очаква се партията да е спечелила най-вече гласове.

От другата страна – тези, които желаят да спрат Брекзит, поддържат втори референдум и оставане в Европейски Съюз, сътвориха партията " Промяна за Обединеното кралство ". Така, без предварителен избор или втори референдум, европейските избори ще дадат на политиците и деятелите визия за публичното мнение по Брекзит без безкрайни изследвания и догатки.

Друг въпрос е по какъв начин политиците ще изтълкуват това обръщение.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР