Великобритания вече има своя нов крал след смъртта на Елизабет

...
Великобритания вече има своя нов крал след смъртта на Елизабет
Коментари Харесай

Скокът в рейтинга на The Crown

Великобритания към този момент има своя нов крал след гибелта на Елизабет Втора. Погребението на кралицата, която умря на 8 септември, обаче към момента не се е състояло, като до него има още няколко дни.
 Погребението на кралица Елизабет, дрескодът и по какъв начин принц Хари, и принц Андрю бяха осъдени
Ново " наказване " за принц Хари

Принцът ще е " друг " и на погребението на баба си

Съвсем разумно е през миналата седмица, че и повече всички да приказват за нея, тъй като тя сигурно ще остане в история. И то освен с достижението си за най-дълго управлявал монарх в Европа, само че това е друга тематика.

Оказва се, че гибелта на кралицата е повлияла извънредно доста на рейтинга на The Crown . Според Variety, в дните сред 9 и 11 септември гледаемостта на сериала на Netflix във Англия се е повишил с 800% по отношение на предния интервал в дните от петък до неделя.

Данните на Whip Media сочат, че в Съединени американски щати гледаемостта е скочила четири пъти, до момента в който във Франция -три. И този скок в интереса около гибелта на Елизабет Втора не е по никакъв начин неочакван, защото The Crown наблюдава царуването ѝ в разнообразни времеви изрезки.
 Оливия Колман, Клеър Фой, Хелън Мирън и актрисите, изиграли кралица Елизабет Втора
Актрисите, изиграли Елизабет Втора

От Оливия Колман и Клеър Фой до Хелън Мирън и Ема Томпсън

Всичко стартира през 40-те години на предишния век преди тя да се качи на трона, а в края на тази година се чака да забележим сезон пет. Сериалът ще завърши с шести сезон, който ще ни върне при започване на XXI век.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР