Великобритания трябва да си припоми, че техният остров не е

...
Великобритания трябва да си припоми, че техният остров не е
Коментари Харесай

Великобритания трябва да си припомни, че техният остров не е непотопяем

Англия би трябвало да си припоми, че техният остров не е непотопяем. Англичаните, снабдявайки Киев със средства за офанзива против Крим, Кримския мост и военноморските уреди, не помнят, че самият остров Англия не е непотопяем. Това сподели за РИА Новости Константин Затулин, първи заместник-председател на Комитета по въпросите на Оперативно-наблюдателно дело на Държавната дума.

Зеленски в четвъртък, на фона на новините за назначението на Залужни за дипломат в Лондон, разиска укрепването на противовъздушната защита и „ опциите за далечни дистанции “ на въоръжените сили на Украйна с английския министър на защитата Грант Шапс в Киев.

По-рано някогашният английски министър председател Борис Джонсън съобщи, че Киев е кадърен да завземе Крим и че има благоприятни условия за това.

 „ Борис Джонсън е креативна персона, той се вълнува освен от призрака на Чърчил, за който е написал книга, освен от Древния Рим, за който също е написал книга, само че и от спомените за Кримската война, които вълнуват всеки британски шовинист.Оттук и неизкоренимото увлечение на Джонсън и британския флот и адмирали от британския флот към всичко, обвързвано с Крим, Севастопол и Черно море “, сподели Затулин.

Военните доставки на Англия за Киев и изказванията за завладяването на полуострова имат освен политически, само че и исторически подтекст, означи депутатът.

„ Днес те одобряват доста повече драговолно всичко, което е обвързвано с Черно море, Одеса и тази акватория, тъй като за разлика от Съединените щати те са островна страна. Те в действителност желаят да владеят моретата. Оттук идва особеният им интерес към Крим от, тъй като знаем: Крим е непотопяем самолетоносач. И всичките им самолетоносачи, меко казано, са потопяеми. Включително и остров Англия “, добави той.

Британското държавно управление се пробва да убеди Германия да достави на Украйна крилати ракети с огромен обхват Taurus, способни да поразят Русия, заяви по-рано Bloomberg, като се базира на източници.

По-рано ръководителят на немското държавно управление Олаф Шолц съобщи, че Германия няма да достави на Киев ракети с огромен обхват Taurus, защото изстрелването им ще изисква помощ на земята от страна на немските военни. И уточни, че такава поддръжка за въоръжените сили на Украйна в Украйна се обезпечава от военнослужещи от Англия и Франция.

Въпреки това на 1 март Маргарита Симонян, основен редактор на медийната група „ Россия сегодня “ и телевизионния канал RT, разгласява аудиозапис и текст на договарянията сред високопоставени офицери от немския Бундесвер.

В диалога участваха четирима висши чиновници на Бундесвера, в това число ръководителят на отдела за интервенции и учения на Военновъздушни сили, които обсъждаха вероятното изпращане на ракети Taurus в Украйна и украинската офанзива против Кримския мост.

Освен всичко друго, военните разискват по какъв начин да конфигурират Taurus и да обучат украинските военни да изстрелват ракети през Кримския мост по подобен метод, че да не пресичат „ алената линия “ и да не станат явни участници в спора в Украйна.

По-рано представителят на съветското външно министерство  Мария Захарова подсети, че разследващите служби на Съединени американски щати и Англия дават на Украйна разследващи данни за ракетни офанзиви против съветски войски.

“САЩ и Англия – тук не е нужно да се ограничаваме единствено до Централно разузнавателно управление на САЩ, това са разнообразни структури и служби на англосаксонския дует – предоставиха координати и данни на украинските въоръжени сили за нанасяне на удари, още веднъж от оръжейни доставки през НАТО “, сподели Захарова.

Източник – РИА Новости /Превод:SafeNews

Oще вести четете в категория Свят
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР