Великобритания трябва да се насочи към богатство, свързано с Кремъл,

...
Великобритания трябва да се насочи към богатство, свързано с Кремъл,
Коментари Харесай

Лондон ще проверява богатство, свързано с Кремъл

Англия би трябвало да се насочи към благосъстояние, обвързвано с Кремъл, в отговор на отравянето на някогашен разузнавач, сподели външният министър Борис Джонсън в неделя, преди визитата на интернационалните специалисти по химически оръжия.

" Когато хората са получили благосъстояние посредством корупция и където можем да забележим връзка с Кремъл, с Владимир Путин, допустимо е да се желае пояснение за произхода на благосъстоянието и други наказания против тези лица ", сподели Джонсън пред Би Би Си.

Бившият съветски двоен сътрудник Сергей Скрипал и щерка му Юлия са в сериозно положение, откакто бяха подложени на въздействието на нервно-паралитично вещество в британския град Солсбъри на 4 март, което докара Англия до експулсиране на 23 дипломати от Кремъл. Технически специалисти от Организацията за възбрана на химическите оръжия (ОЗХО) ще посетят Англия в понеделник, с цел да съберат проби от нервно-паралитичното вещество, употребявано при нападението.

" Те ще бъдат изпратени до високо реномирани интернационалните лаборатории, определени от ОЗХО, за тестване с резултати, чието правене се чака да лишават най-малко две седмици ", се споделя в изказване на външното министерство. Джонсън сподели, че държавното управление обмисля нещо сходно на американския " Закон Магнитски ", който беше признат през 2012 година, с цел да накаже съветските публични лица, упрекнати в нарушавания на правата на индивида. Джонсън упрекна руснаците в " блажен жлъч и отказване " в отговор на обвиняванията и сподели, че интернационалната общественост е зад Англия.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР