„Великобритания трябва да събере смелост и да се върне в

...
„Великобритания трябва да събере смелост и да се върне в
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Великобритания трябва да се върне във военните зони в Близкия изток

„ Англия би трябвало да събере храброст и да се върне в някои от конфликтните зони в района на Близкия изток, с цел да подкрепи предотвратяването на десетилетия гнет и неустойчивост ". Това е част от речта на външния министър на Англия Борис Джонсън, която ще бъде произнесена през днешния ден, оповестява доближеното до консерваторите издание „ Телеграф ".

Според мнението на външния министър, неуспехите и раните от интервенциите на Запада в Афганистан, Ирак и Либия не би трябвало да сковават желанието на Лондон да взе участие по-активно в международната политика след Брекзит.

„ Външната политика на Англия не е казусът, тя е част от решението ", ще съобщи той, на съображение, че бедите в Сирия, Йемен и необятния Близък изток „ са се изострили не поради намесата на Запада, а поради дистанцираността му ".

В своята тирада, която ще бъде изнесена в Лондон, Джонсън ще даде диагнози за аргументите за разпространение на джихадизма и разпадането на Близкия изток и ще показа пакет от ограничения за възобновяване на английската политика вкъщи и в чужбина.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР