Великобритания трябва да престане да обвинява албанците за граничните си

...
Великобритания трябва да престане да обвинява албанците за граничните си
Коментари Харесай

Еди Рама: Великобритания трябва да престане да обвинява албанците за граничните си проблеми и престъпността

Великобритания би трябвало да престане да упреква албанците за граничните си проблеми и престъпността на Острова, съобщи албанският министър председател Еди Рама във връзка на задълбочаващата се рецесия с миграцията.

" Да се вземат на прицел албанците (както срамно правеха някои, когато се бореха за Брекзит) като причина за английската престъпност и проблеми по границите е лесна изразителност, само че пренебрегва на обстоятелствата “, написа в twitter Еди Рама.

Албанците сега са най-голямата група от мигранти, които прекосяват Ламанша с дребни лодки.

Британският министър на вътрешните работи Сюела Брейвърман съобщи, че доста от албанците " злоупотребяват със актуалните закони за робството ". Британските министри желаят да ускорят разглеждането на молбите на пристигналите албанци за леговище и несполучливите претенденти бързо да бъдат връщани в Албания.

По-рано тази година Англия подписа съглашение с Албания за депортиране на нейни жители, които нямат право да останат, а английското държавно управление съобщи, че желае да откри метод да форсира обработката на молбите за леговище от албанци и да ги върне, в случай че е належащо.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР