Великобритания трябва да каже на Европейския съюз какво иска от

...
Великобритания трябва да каже на Европейския съюз какво иска от
Коментари Харесай

Германия към Великобритания: Ние сме на границата на поносимото

Великобритания би трябвало да каже на Европейския съюз какво желае от съглашението за нейното излизане от Общността. За това настоя министърът по европейските работи на Германия, откакто нощес английският парламент отхвърли съглашението за излизане за повторно, заяви news.bg .

" Ние сме на границата на търпимото ", посочи Михаел Рот пред локално радио, допълвайки: " Ние към този момент променихме един път съглашението за излизане, с цел да задоволим претенциите на Англия... Ние сме отворени и подготвени да преговаряме, само че не получаваме никакви ясни възгледи от Англия за това какво желаят, единствено за това, което не желаят. "

Той добави, че е допустимо отсрочване на контрактувания краен период за излизане на Англия от Европейски Съюз, а точно - 29 март, само че в случай че процедурата продължи след началото на юни, тогава Обединеното кралство ще би трябвало да вземе присъединяване в плануваните избори за Европейски парламент, които ще се проведат сред 23 и 26 май.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР