Великобритания трябва да избере т.нар. твърд Брекзит, ако Европейският съюз

...
Великобритания трябва да избере т.нар. твърд Брекзит, ако Европейският съюз
Коментари Харесай

Великобритания може да избере твърд Брекзит, ако няма сделка с ЕС за финансовите услуги, предупреди Найджъл Фараж



Англия би трябвало да избере така наречен " корав " Брекзит, в случай че Европейският съюз не предложи съглашение за финансовите услуги, съобщи в понеделник английският народен представител от Европейския парламент Найджъл Фарадж преди идна среща с основния договарящ на Европейски Съюз, Мишел Барние, оповестява организация Ройтерс.

Найджъл Фараж, някогашен водач на Партията за самостоятелност на Обединеното кралство (UKIP) и деен последовател на акцията за излизане на Англия от Европейски Съюз, означи, че без реализиране на съглашение за финансови услуги, Обединеното кралство може да базира бъдещите си връзки с Европейски Съюз на разпоредбите на Световната комерсиална организация (СТО), като сходен сюжет е прочут като " корав " Брекзит.

Говорейки пред кореспонденти преди срещата си с Мишел Барние, той съобщи: Ще успеем ли реализираме рационална договорка във връзка с услугите и по-специално за финансовите услуги? Защото, в случай че не реализираме това, можем просто да отидем към комерсиалните правила на СТО.

Предполагам, че заради това министър-председателят Тереза Мей ще назначи и министър, отговарящ при положение, че няма договорка по Брекзит, тъй че господин Барние би трябвало да разбере, че в действителност това е съществено мнение в границите на Обединеното кралство и това фактически би нанесло много действителни вреди, предизвести Фараж.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР