Великобритания ще се превърне в троянски кон в ЕС, ако

...
Великобритания ще се превърне в троянски кон в ЕС, ако
Коментари Харесай

Британски депутат: Ще станем троянски кон в ЕС, ако не излезем от него

Великобритания ще се трансформира в троянски кон в Европейски Съюз, в случай че не напусне блока, разгласи видният покровител на Брексит от групата на консерваторите в английския парламент Марк Франсоа. На конференция в Лондон дружно с други депутати брекситъри той насочи предизвестие към водачите на Европейски Съюз, заяви Euractiv.

"Ако се опитате да ни задържите в Европейския съюз срещу демократично изразената воля на английския народ, в подмяна на това ние ще станем троянски кон в Европейски Съюз, който ще изцяло ще блокира опитите ви за по-федерален план ", съобщи той.

Офанзивата на Франсоа идва, откакто той нападна личната си партия, като прикани за избор на съмнение на премиерката Тереза Мей. Той разгласи, че Мей би трябвало да бъде изгонена от поста си, тъй като се е трансформирала в "екзистенциална опасност за партията ни и за ориста на страната ни ".

Коментарите на английския народен представител идват на декор на вероятността Обединеното кралство да получи пролонгация на излизането си от Европейски Съюз до края на 2019-а, решението за което би трябвало д бъд взето на почналата през днешния ден в Брюксел среща на водачите на Евросъюза.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР