Великобритания ще се превърне в номер едно по смъртност от

...
Великобритания ще се превърне в номер едно по смъртност от
Коментари Харесай

Експерт с мрачна прогноза за Великобритания и броя на труповете

Англия ще се трансформира в номер едно по смъртност от ковид в Европа, предизвести държавният консултант Джереми Фарар. Според него втора или даже трета вълна на епидемията е "неизбежна ", предава The Times, представен от Фокус. Фарар счита, че на Острова би трябвало да вземат образец от Германия, която вкара всеобщи проби на ранен стадий.

Освен това той изрази опасения по отношение на доказателствата в Южна Корея, че хората се заразяват още веднъж с вируса, който съгласно него може да има "огромни последици " за развиването на евентуална ваксина.
Броят на смъртните случаи в Обединеното кралство е повишен с 917 в събота, общо 9875 пациенти са умряли в болница, откакто са дали позитивни резултати.

"Броят във Англия продължава да нараства. Надявам се, че сме покрай понижаване на броя на новите инфекции. Но да, Англия евентуално ще бъде една от най-засегнатите, в случай че не и най-тежко засегнатата страна в Европа ", съобщи Фарар.

Той изрази угриженост по отношение на доказателства в Южна Корея, че 100 души са се заразили още веднъж.

"От решаващо значение е да разберем дали това са една вирусна зараза, която е траяла при един субект и в този момент се е задействала още веднъж или дали са били инфектирани с втори вирус. Така или другояче имунитетът при някои хора не е цялостен и това има огромни последствия за способността да се направи ваксина, а също и за отбраната на общността от по-нататъшни талази ".

Той сподели, че имунизациите и лекуването на ковид "наистина са единствената ни същинска тактика за излизане от това ", само че добави, че "шансовете за втора и трета вълна на зараза евентуално са неизбежни ".

Сър Джеръми Фарар добави, че има доказателства, че чернoкожите и други етнически общности са изложени на по-голям риск от ковид.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР