Великобритания ще разглежда Русия като „враждебна държава“, а Китай преди

...
Великобритания ще разглежда Русия като „враждебна държава“, а Китай преди
Коментари Харесай

Великобритания ще разглежда Русия като „враждебна държава“

Великобритания ще преглежда Русия като „ враждебна страна “, а Китай на първо място като „ търговски съперник “, написа The Times, базирайки се на повсеместен обзор на въпросите за сигурността, защитата и външната политика на страната, който министър председателят Борис Джонсън ще показа във вторник, съобщи организация " Фокус ".

Според вестника Москва и Пекин ще бъдат третирани по друг метод, защото изследването показва Русия като „ най-голямата опасност, идваща от страна на обособена страна “ пред Англия. По-специално, приказваме за многократни „ нападателни нахлувания в английски води и въздушно пространство “ и готовността на Русия да „ убива дисиденти на английска земя “. „ Основната опасност за Англия идва от Русия. Прегледът не приказва за Китай в сходен смисъл. Китай е съперник, който се пробва да открадне интелектуална благосъстоятелност и съставлява опасност за икономическата сигурност. Това обаче не е същото като събитията в Солсбъри “, сподели неизвестен източник в английското държавно управление пред изданието, припомняйки хипотетичното отравяне на Сергей Скрипал и щерка му Юлия през 2018 година, за което Лондон упрекна Москва.

Друг източник на The Times допуска, че до момента в който Русия е „ враждебна страна “, Китай е единствено „ световно предизвикателство “. По този метод методът към Поднебесната империя би трябвало да бъде композиция от конкуренция, съпротива и съдействие, според от това, което е належащо в дадена област. Очаква се Джонсън да разгласи желанието си да построи военни качества в киберпространството и да усили разноските за нападателни кибер оръжия за противопоставяне на Москва и Пекин при започване на идната седмица. По този метод Лондон има намерение да разшири опциите на Националните кибер сили, за основаването на които беше оповестено през ноември предходната година.

„ Цифровите благоприятни условия революционизират нашия метод на живот и война, както прави авиацията преди 100 години “, сподели министър председателят, добавяйки, че страната би трябвало да има всички благоприятни условия, които дават кибер качествата, както и способността да се предотврати потреблението на кибер оръжия против Обединеното кралство. В същото време документът показва битката с изменението на климата като най-важния приоритет на Англия в границите на председателството на страната на срещите на върха на Г-7 и 26-тата конференция на страните по Рамковата спогодба на Организация на обединените нации за изменението на климата (COP-26), написа The Times.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР