Великобритания ще пусне нова система за тестване на коронавирус за

...
Великобритания ще пусне нова система за тестване на коронавирус за
Коментари Харесай

За да влезеш във Великобритания - карантина, но от тест за коронавирус зависи колко

Великобритания ще пусне нова система за тестване на ковид за пътуващи, идващи от високорискови страни. Това ще стане на 15 декември. Според информация, оповестена на уеб страницата на английското държавно управление, интервалът на наложителна самоизолация на пасажерите от тези райони ще бъде понижен от две седмици на пет дни при положение на негативен резултат от наложителен PCR тест, написа БГНЕС.
" Министърът на превоза Грант Шапс разгласи, че от 15 декември 2020 година пасажерите, идващи в Англия от страни, които не са включени в държавните територии, с които са открити туристически коридори, ще могат да се явят на тест за ковид. След пет дни самоизолация и негативен резултат ще анулира нуждата от по-нататъшна изолираност ", се споделя в изказване на управляващите.
 Магазини и фитнес зали в Англия ще могат да отворят след 2 декември Магазини и фитнес зали в Англия ще могат да отворят след 2 декември
В Англия второстепенните магазини и фитнес залите ще могат да отворят след приключването на цялостната карантина на 2 декември. Това разгласи бр...
Пътуващите ще би трябвало да се запишат авансово за тестване и да попълнят въпросник. Тези, които откажат да вземат теста за ковид, ще бъдат обект на предходното двуседмично условие за изолираност.
В понеделник английският министър председател Борис Джонсън разгласи края на националната карантина на 2 декември в Англия, където живеят 84% от популацията на Англия. Ръководството на останалите административни и политически елементи на Обединеното кралство - Шотландия, Уелс и Северна Ирландия, единствено дефинира набора от санитарни и епидемиологични ограничения, който по принцип е съпоставим с британския.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР