Великобритания ще преразгледа глобите за семейства, нарушили карантината, за да

...
Великобритания ще преразгледа глобите за семейства, нарушили карантината, за да
Коментари Харесай

Великобритания ще преразгледа глобите за семейства, нарушили карантината

Великобритания ще преразгледа санкциите за фамилии, нарушили карантината, с цел да потърсят грижа за децата си, съобщи министърът на опазването на здравето.
Скандалът във Англия: Къмингс отхвърли да подаде оставка за нарушената карантина Премиерът Борис Джонсън отбрани съветника си, само че полицията стартира следствие против „ архитекта на Брекзит “
Новината идва на фона на абсурда с основния консултант на премиера Борис Джонсън, който пропътувал 400 км от Лондон до Дърам. По това време брачната половинка на Доминик Къмингс към този момент е била диагностицирана с ковид.

Къмингс обяснил, че отишъл при родителите си, с цел да е сигурен, че ще има кой да се грижи за 4-годишното му дете, защото имало заплаха той самият да се разболее.
Първа оставка в държавното управление на Борис Джонсън поради дейностите на Къмингс Дъглас Рос се отдръпна в символ на митинг против дейностите на основния секретар на английския министър председател
Това се случило в края на март, когато в кралството важеше възбрана за всички несъществени пътувания. Премиерът Борис Джонсън отбрани съветника си, като сподели, че той не е имал опция и е постъпил " отговорно ".

Вчера държавният министър, отговарящ за Шотландия - Дъглас Рос, подаде оставка в символ на митинг против дейностите на Къмингс, който отхвърли да се извини за постъпката си.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 2 443 0 130 880 Света 5 685 777 7 631 352 225 2 430 752 Заразени* Нови Починали България 2 443 0 130 Света 5 685 777 7 631 352 225
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР