Великобритания ще предостави още 37,38 млн. долара хуманитарна помощ за

...
Великобритания ще предостави още 37,38 млн. долара хуманитарна помощ за
Коментари Харесай

Камерън: Великобритания ще предостави още 37,38 млн. долара хуманитарна помощ за Газа

Англия ще даде още 37,38 млн. $ филантропична помощ за Газа, съобщи външният министър Дейвид Камерън, който пътува до окупираните палестински територии през втория ден от визитата си в района, заяви „ Гардиън ".

Камерън ще се срещне с палестински водачи и организации за помощ.

На 23 ноември той се срещна с израелския министър-председател Бенямин Нетаняху, по време на която изрази вяра, че примирието с Хамас ще бъде " опция от решаващо значение да се изведат заложниците и да се достави помощ в Газа ".

В изказване от 24 ноември той съобщи:

„ Надяваме се, че през днешния ден ще бъдат освободени заложниците, и приканвам всички страни да продължат да работят за освобождението на всеки пленник. Прекъсването ще разреши и достъп на животоспасяваща помощ до популацията на Газа.

Гордея се, че четвърти полет на Обединеното кралство, пренасящ значими доставки, кацна през днешния ден в Египет, и мога да разглася ново финансиране в размер на 30 млн. паунда, което ще бъде изразходвано за жизненоважни помощи като заслон и медицински артикули.

Жизненоважно е да защитим цивилното население от пострадване и незабавно изследваме всички благоприятни условия за доставка на помощ в Газа, в това число сухопътни, морски и въздушни направления. новият ангажимент ще удвои сумата на спомагателната помощ, която Англия е отделила за Газа от началото на спора през октомври ".

Източник: БГНЕС
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР