Великобритания ще предложи повече пари на Брюксел като част от

...
Великобритания ще предложи повече пари на Брюксел като част от
Коментари Харесай

Великобритания е склонна да плати повече за Brexit

Англия ще предложи повече пари на Брюксел като част от договарянията по Brexit, само че единствено като част от окончателната договорка за овакантяване на Европейски Съюз.

За това се договориха английски министри, оповестиха вътрешни източници.

Водещите деятели по развода в държавното управление, в това число външният министър Борис Джонсън, се споразумяха да усилят предлагането на Англия за финансова договорка, в опит да се насочат към търговски договаряния с еврообщността.

Премиерът Тереза Мей даде обещание по време на речта си във Флоренция през септември, че нито една държава-членка на Европейския съюз няма да заплаща повече поради излизането на Англия. Това допуска, че Лондон ще продължи заплащанията си по сегашния бюджетен цикъл за към две години след Brexit през март 2019 година Те възлизат на към 20 милиарда евро.

В същото време се разисква и компенсацията за раздялата с Брюксел, оценено от Европейски Съюз на сред 60 и 100 милиарда евро. Според някои английски медии, откакто Лондон предложи 20 милиарда евро по-рано, тази сума може да бъде удвоена до 40 милиарда евро.
Англия се надява водачите на Европейски Съюз да кажат през декември, че е реализиран " задоволителен прогрес " по договарянията досега във връзка с правата на жителите и бъдещето на Северна Ирландия, с цел да могат да преминат към бъдеща комерсиална договорка сред Англия и Европейски Съюз.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР