Великобритания ще помогне да се доставят жизненоважни хранителни доставки в

...
Великобритания ще помогне да се доставят жизненоважни хранителни доставки в
Коментари Харесай

Великобритания ще помогне за доставянето на храна в Газа по море, тъй като бебетата умират от глад в болниците

Англия ще помогне да се доставят жизненоважни хранителни доставки в Газа по море, до момента в който децата умират от апетит.

Обединеното кралство ще присъединете се към Съединени американски щати и други съдружници в основаването на морски кулоар за снабдяване на помощ непосредствено на територията. Джо Байдън разгласи, че американски боен личен състав ще построи краткотрайно пристанище на брега на Газа.

Този ход следва възходящата угриженост за равнището на помощта, която получава по суша, като интернационалните органи предизвестяват за иден апетит, в случай че се появи рестриктивните мерки не престават.

Но Дейвид Камерън предизвести, че краткотрайното пристанище „ ще отнеме месеци, с цел да се изправи “, като прикани Израел да „ даде обещание през днешния ден “ да разреши доставките да бъдат изпратени в това време до пристанището на Ашдод, с цел да могат да бъдат прокарани в Газа.

Външният министър сподели пред програмата World At One на BBC Radio 4, че е „ необикновено разочароващо “ Израелският министър председател Бенямин Нетаняху не се вслушва в апелите за отвар...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР